PERNATI PRIJATELJI
Lep pozdrav in dobrodošli na forumu!

Če ste že registrirani član foruma, kliknite gumb "prijava" in vstopite v forum. Če ste forum obiskali prvič in še niste njegov član, pa se prosim registrirajte. Registracija vam bo vzela le minutko vašega časa.

Hvala!*Če imate kakršnekoli težave s prijavo ali registracijo me lahko kontaktirate preko e-maila: maja.janes7@gmail.com

Žako

Go down

Žako Empty Žako

Objavlja  dmodri1 on Pon 03 Jun 2013, 07:19

Znanka me je prosila, če bi želela posvojiti njenega dve leti starega žakoja- samičko, ker zanj nima dovolj časa.
Doma smo sicer že imeli papagaje, izkušenj z žakojem pa še nimamo. O teh ptičih smo si že veliko prebrali, zato nas skrbi, kako bi se privadil na novo okolje. Prosim, svetujte mi, kaj storiti. Ali se ptič, ki je že imel "svojo jato"(je tudi ročno hranjen), lahko privadi na novo okolje in nove lastnike.
Enkrat smo ga že šli obiskati. Od mene je vzel arašid, kar je baje redkost pri tujcih. Sicer pa je bil do nas zelo zadržan. Res si ga vsi srčno želimo, se pa zavedamo tudi velike odgovornosti, ki jo s tem prevzemamo.
Hval za nasvete.
Damjana
dmodri1
dmodri1
Novi član
Novi član

Število prispevkov : 1
Datum registracije : 31/05/2013
Starost : 53

Nazaj na vrh Go down

Žako Empty Re: Žako

Objavlja  lekovec on Sre 05 Jun 2013, 01:39

Mi imamo doma senegalko ,ki je zelo navezana name.Ko gremo na morje(14 dni),sosed poskrbi za njo.Prvih par dni je malo težava,potem ga pa delno sprejme in kar vredu shajata.Tako da mislim,da če jo posvojite nebi smelo biti težav na dolgi rok,bo pa moralo biti na začetku veliko potrpljenja z vaše strani.
lekovec
lekovec
Član
Član

Število prispevkov : 162
Datum registracije : 09/08/2011
Starost : 45

Nazaj na vrh Go down

Nazaj na vrh


 
Permissions in this forum:
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu