PERNATI PRIJATELJI
Lep pozdrav in dobrodošli na forumu!

Če ste že registrirani član foruma, kliknite gumb "prijava" in vstopite v forum. Če ste forum obiskali prvič in še niste njegov član, pa se prosim registrirajte. Registracija vam bo vzela le minutko vašega časa.

Hvala!*Če imate kakršnekoli težave s prijavo ali registracijo me lahko kontaktirate preko e-maila: maja.janes7@gmail.com

Enciklopedijski leksikon avtorja Slobodana Kulića

Go down

Enciklopedijski leksikon avtorja Slobodana Kulića Empty Enciklopedijski leksikon avtorja Slobodana Kulića

Objavlja  Alojzij on Sre 10 Avg 2016, 08:26

23. januarja letos je na kongresu Svetovne ornitološke zveze C.O.M., za podpredsednika izvoljen Slobodan Kulić iz Srbije. Velik dosežek in čast za resne organizirane ljubitelje ptic še posebej zato, ker je prvič na tako pomembno funkcijo v izvršnem odboru C.O.M. nekdo iz republik naše bivše skupne države. Slobodan Kulić ali kakor ga imenujemo ptičarski kolegi Boban, je v svoji dolgoletni ptičarski karijeri opravljal odgovorne funkcije predsednika Srbske ornitološke federacije (SOF-a), sodniške organizacije SOF-a do urednika časopisa AviFauna in napisal več strokovnih knjig in publikacij. Zadnja njegova strokovna knjiga je Enciklopedijski leksikon, ki jo bomo veseli vsi ljubitelji ptic.
Zahtevni izpit za O.M.J. sodnika za eksotične ptice je naredil že pred 27. leti in to prav v Ljubljani, pred strogo mednarodno komisijo. Na tiste čase ima lepe spomine in prav zato z nami slovenskimi ptičarji pristne prijateljske stike. Slovenci ga poznamo kot veselega inteligentnega ter strokovno podkovanega človeka.

[img]Enciklopedijski leksikon avtorja Slobodana Kulića 1572ihh[/img]
Alojzij
Alojzij
V.I.P.
V.I.P.

Število prispevkov : 1071
Datum registracije : 19/10/2010
Starost : 61

Nazaj na vrh Go down

Nazaj na vrh


 
Permissions in this forum:
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu