PERNATI PRIJATELJI
Lep pozdrav in dobrodošli na forumu!

Če ste že registrirani član foruma, kliknite gumb "prijava" in vstopite v forum. Če ste forum obiskali prvič in še niste njegov član, pa se prosim registrirajte. Registracija vam bo vzela le minutko vašega časa.

Hvala!*Če imate kakršnekoli težave s prijavo ali registracijo me lahko kontaktirate preko e-maila: maja.janes7@gmail.com

Skobčevka samo spi, pomanjkanje hranil?

Go down

Skobčevka samo spi, pomanjkanje hranil? Empty Skobčevka samo spi, pomanjkanje hranil?

Objavlja  BAD-BOY on Pon 08 Maj 2017, 04:31

Živjo.

Nisem prebral celega foruma, sem ga pa malo preletel in nisem našel odgovora. Skratka skrbi me za mojo skobčevko ker samo spi zadnjih nekaj dni in je brez energije itd. Jaz mislim, da ni nekaj manjka in da ni bolna. Enkrat se je že isto zgodilo, ko nisem bil pozoren na sipino kost. Ni je bilo več in je bila taka kot sedaj. Ko sem opazil, da je mogoče problem v sipini kosti je postala kot nova v dnevu ali dveh. Tako, da tudi tokrat mislim, da ji nekaj manjka. Vendar tokrat ima sipino kost in semena. Za jesti ji pa dajem le običajna semena brez vsega, kar vem da ni dobro. Ampak čisto nič drugega ne je. Ne sadja, zelenjave, kakršne druge mešanice semen, semen z vitamini itd. Raje strada in pobira s tal ostanke semen, kot da bi kaj drugega poskusila. Dal sem ji kljub temu neka druga semena pa jih je samo pogledala od blizu in šla stran. Zato tudi mislil, da ji nekaj manjka, ker takoj, ko sem ji dal ta semena je na njih navalila. Verjetno upala, da bo ne vem kaj, karkoli ji pač manjka in ko je videla, da to ni to je šla stran. Dal sem ji tudi chia semena za spremembo, prav tako ne poskusi. Kaka normalno, ni driske. Pa tudi zato mislil, da ji nekaj manjka, ker gre večkrat na tla in pobira nekaj s tal. Ali ostanke semen, čeprav jih ima pripete, ali svoje iztrebke, ali pa pesek za ptice. Mogoče je v tem pesku kaj?

Če kdo kaj več ve in mi lahko pomaga?
BAD-BOY
BAD-BOY
Novi član
Novi član

Število prispevkov : 1
Datum registracije : 08/05/2017
Starost : 31

Nazaj na vrh Go down

Nazaj na vrh


 
Permissions in this forum:
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu