PERNATI PRIJATELJI
Lep pozdrav in dobrodošli na forumu!

Če ste že registrirani član foruma, kliknite gumb "prijava" in vstopite v forum. Če ste forum obiskali prvič in še niste njegov član, pa se prosim registrirajte. Registracija vam bo vzela le minutko vašega časa.

Hvala!*Če imate kakršnekoli težave s prijavo ali registracijo me lahko kontaktirate preko e-maila: maja.janes7@gmail.com

Koki

Go down

Koki Empty Koki

Objavlja  Koki&js❤️ on Ned 17 Sep 2017, 01:17

Zdravo
Sem Sara in imam nekaj vprašanj glede skobčevk prebrala srm že večino pogovorov iz foruma vendar ne najdem odgovorov
Doma imam skobčevko najverjetneje samčka pri meni je že skoraj dva tedna kupila pa sem ga v Zootiku. Star naj bi bil tri mesece in je zelo razposajen. Skupaj se pogovarjava(v odgovor čivka), ko igram kitaro čivka, ko se učim imam občutek kot da me kliče, čivka dokler se ne začnem z njim pogovarjati ko me ni v prostoru čivka. Ko pa pridem blizu kletke ga postane noro strah. Na tleh ima list in žaganje s semeni namenjeno papigam(priporočila prodajalka). Če pridem v njegovo bližino glavo skrije pod list. To ni vedno včasih le sedi na eni od prečk vendar na varnostni razdaliji. Roke se res boji, poskusila srm že s tem, da mu dam čez rešetko razno sadje vendar ne pride blizu. Zaniam me ali sem preveč neočakana in Koki potrebuje le svoj čas malo me je zaskrbelo ko sem na forumu brala, da starejši ko je težje ga bom naučila.
Kokija še nisem spustila iz kletke, saj mi je prodajalka predlagala naj ga ne izpuščam dokler se ne navadi roke ker ga bom morala loviti in tako bo spet prestrašen in bom spet na začetku.
Zanima me tudi zakaj meče hrano iz posodice. Če sem doma tega ne počne, ko pa pridem iz šole me doma pričaka polna omara večinoma le luščin z nekaj semeni in peska, ki ga ma pomešanega zraven.
Zanima me če se ga da odvadit in če ja kako?
Za vse odgovore se že vnaprej zahvaljujem
Koki&js❤️
Koki&js❤️
Novi član
Novi član

Število prispevkov : 1
Datum registracije : 17/09/2017
Starost : 18

Nazaj na vrh Go down

Nazaj na vrh


 
Permissions in this forum:
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu