PERNATI PRIJATELJI
Lep pozdrav in dobrodošli na forumu!

Če ste že registrirani član foruma, kliknite gumb "prijava" in vstopite v forum. Če ste forum obiskali prvič in še niste njegov član, pa se prosim registrirajte. Registracija vam bo vzela le minutko vašega časa.

Hvala!*Če imate kakršnekoli težave s prijavo ali registracijo me lahko kontaktirate preko e-maila: maja.janes7@gmail.com

Ocenjevanje in komentiranje slik v galeriji

Go down

Ocenjevanje in komentiranje slik v galeriji

Objavlja  Maja on Ned 01 Avg 2010, 23:59

Kako oceniti in komentirati slike v galeriji?

Rada bi vas opozorila še na na možnost ocenjevanja in komentiranja slik v galeriji, ker opažam, da nihče tega ne dela, je pa čisto enostavno.

Ocenjevanje slik

Ko kliknemo na sliko, katero si želimo ogledat in se nam odpre v polni velikosti, se premaknemo malo nižje od nje in poiščemo okence "Please rate it" (prosim oceni) ter kliknemo na puščico zraven, da se nam odprejo ocene od 1 do 5. Izberemo oceno in kliknemo na gumb "send". Pod sliko se bodo nato prikazale zvezdice, številka ocene in kolikokrat je bila slika ocenjena. Ocene se potem med sabo seštevajo, da se dobi povprečje.

Komentiranje slik

Kliknemo na željeno sliko, da se nam odpre, potem pa se pomaknemo čisto na dno strani in tam lahko vidimo okence za komentar. Notri preprosto vpišete željeni komentar in kliknete gumb "send". Ko bo sporočilo objavljeno izgleda tako kot normalno sporočilo na forumih, tako da se lahko pod določeno sliko tudi razvije pogovor.


_________________
Lp,

Maja
avatar
Maja
Admin
Admin

Število prispevkov : 894
Datum registracije : 02/05/2009
Starost : 28

Nazaj na vrh Go down

Nazaj na vrh


 
Permissions in this forum:
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu