PERNATI PRIJATELJI
Lep pozdrav in dobrodošli na forumu!

Če ste že registrirani član foruma, kliknite gumb "prijava" in vstopite v forum. Če ste forum obiskali prvič in še niste njegov član, pa se prosim registrirajte. Registracija vam bo vzela le minutko vašega časa.

Hvala!

*Če imate kakršnekoli težave s prijavo ali registracijo me lahko kontaktirate preko e-maila: maja.janes7@gmail.com

Join the forum, it's quick and easy

PERNATI PRIJATELJI
Lep pozdrav in dobrodošli na forumu!

Če ste že registrirani član foruma, kliknite gumb "prijava" in vstopite v forum. Če ste forum obiskali prvič in še niste njegov član, pa se prosim registrirajte. Registracija vam bo vzela le minutko vašega časa.

Hvala!

*Če imate kakršnekoli težave s prijavo ali registracijo me lahko kontaktirate preko e-maila: maja.janes7@gmail.com
PERNATI PRIJATELJI
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Marulek

2 posters

Go down

Marulek Empty Marulek

Objavlja  Marulek Čet 12 Nov 2009, 20:43

Preko 40 let se že ukvarjam s pticami, od skobčevk in srednjih papig do eksotov in kanarčkov sedaj. Zraven imam še tri rodezijske grebenarke in trop jelenov damjakov. Sem že malo starejši, imam nekaj izkušenj in mogoče lahko kaj svetujem.
Lep pozdrav
Marulek
Marulek
Marulek
Član
Član

Število prispevkov : 42
Datum registracije : 18/08/2009
Starost : 73

http://www.rodezijski-grebenar.com

Nazaj na vrh Go down

Marulek Empty Re: Marulek

Objavlja  Maja Sre 25 Nov 2009, 04:23

S kje pa ste? Imate morda kakšne slikice vaših ptic in ostalih živali, bi jih prav rada videla. Povejte še kaj več o sebi. nasmeh

Lp,
Maja
Maja
Admin
Admin

Število prispevkov : 894
Datum registracije : 02/05/2009
Starost : 34

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Marulek Čet 18 Mar 2010, 01:30

O mojih treh "babah" lahko vidite na moji spletni strani, ki pa žal ni najbolj ažurirana.
LP Marulek

www.rodezijski-grebenar.com
Marulek
Marulek
Član
Član

Število prispevkov : 42
Datum registracije : 18/08/2009
Starost : 73

http://www.rodezijski-grebenar.com

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Maja Čet 18 Mar 2010, 01:59

Super spletna stran... sem jo ravnokar celo pregledala. mižikanje Nisem vedela, da ste gojitelj rodezijskih grebenarjev, sploh pa ne, da ste jih začeli vzgajat prvi. Res so lepi psi... nasmeh

Lp,
Maja
Maja
Admin
Admin

Število prispevkov : 894
Datum registracije : 02/05/2009
Starost : 34

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Sponsored content

Sponsored content