PERNATI PRIJATELJI
Lep pozdrav in dobrodošli na forumu!

Če ste že registrirani član foruma, kliknite gumb "prijava" in vstopite v forum. Če ste forum obiskali prvič in še niste njegov član, pa se prosim registrirajte. Registracija vam bo vzela le minutko vašega časa.

Hvala!

*Če imate kakršnekoli težave s prijavo ali registracijo me lahko kontaktirate preko e-maila: maja.janes7@gmail.com

Join the forum, it's quick and easy

PERNATI PRIJATELJI
Lep pozdrav in dobrodošli na forumu!

Če ste že registrirani član foruma, kliknite gumb "prijava" in vstopite v forum. Če ste forum obiskali prvič in še niste njegov član, pa se prosim registrirajte. Registracija vam bo vzela le minutko vašega časa.

Hvala!

*Če imate kakršnekoli težave s prijavo ali registracijo me lahko kontaktirate preko e-maila: maja.janes7@gmail.com
PERNATI PRIJATELJI
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KRITIČNO, PROSIM POMAGAJTE

3 posters

Go down

KRITIČNO, PROSIM POMAGAJTE Empty KRITIČNO, PROSIM POMAGAJTE

Objavlja  Miha Novak 13 Čet 02 Maj 2013, 20:27

Nujno mi pomagajte, moja zverina je pred par minutami grizla zvončke in pa ne vem če jih je kaj pojedla kako ji lahko pomagam, kako lahko ustavim zastrupitev??? STVARNO POTREBUJEM POMOČ V ČIM KRAJŠEM ČASU!!!!! jokanje jokanje šokiran
Miha Novak 13
Miha Novak 13
Član
Član

Število prispevkov : 32
Datum registracije : 19/05/2012
Starost : 25

Nazaj na vrh Go down

KRITIČNO, PROSIM POMAGAJTE Empty Re: KRITIČNO, PROSIM POMAGAJTE

Objavlja  nixi Čet 09 Maj 2013, 01:19

Kako je z Jakco? Se je vse dobro izšlo? Ko jih je jenkrat pojedla, nemoraš nič kaj dosti naredi, razen k veterinarju. nevtralen
nixi
nixi
Član
Član

Število prispevkov : 94
Datum registracije : 03/05/2011
Starost : 35

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Miha Novak 13 Pet 10 Maj 2013, 03:17

Zdaj je v redu, nekajkrat se je samo zeleno podelala in to je bilo to. HVALA BOGU da ni bilo koj hujšega.
Miha Novak 13
Miha Novak 13
Član
Član

Število prispevkov : 32
Datum registracije : 19/05/2012
Starost : 25

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  činkuppansa Sob 14 Dec 2013, 05:39

Če komu kaj pomaga za naprej, naš samček tudi vedno grize rože in sicer pazimo, da imamo doma same nestrupene, ampak se je zgodilo, da so obiski prinesli rododendron. Odložila sem ga na polico in ga je šel   Nimfa 3  takoj grizt. Cela panična sem klicala lokalnega veterinarja, je rekel, da ne ve prav dost o pticah, naj kličem na veterinarsko fakulteto, v ambulanto za ptice in so mi tam potem rekli, naj ga opazujem. Če bo omotičen, odsoten, brez ravnotežja, ipd. naj ga pripeljem takoj v ambulanto, sicer pa ni kaj narest. Na srečo mu potem ni bilo nič.
činkuppansa
činkuppansa
Novi član
Novi član

Število prispevkov : 2
Datum registracije : 19/09/2013
Starost : 33

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Sponsored content

Sponsored content

Nazaj na vrh Go down