PERNATI PRIJATELJI
Lep pozdrav in dobrodošli na forumu!

Če ste že registrirani član foruma, kliknite gumb "prijava" in vstopite v forum. Če ste forum obiskali prvič in še niste njegov član, pa se prosim registrirajte. Registracija vam bo vzela le minutko vašega časa.

Hvala!

*Če imate kakršnekoli težave s prijavo ali registracijo me lahko kontaktirate preko e-maila: maja.janes7@gmail.com

Join the forum, it's quick and easy

PERNATI PRIJATELJI
Lep pozdrav in dobrodošli na forumu!

Če ste že registrirani član foruma, kliknite gumb "prijava" in vstopite v forum. Če ste forum obiskali prvič in še niste njegov član, pa se prosim registrirajte. Registracija vam bo vzela le minutko vašega časa.

Hvala!

*Če imate kakršnekoli težave s prijavo ali registracijo me lahko kontaktirate preko e-maila: maja.janes7@gmail.com
PERNATI PRIJATELJI
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Transportni kovček

3 posters

Go down

Transportni kovček Empty Transportni kovček

Objavlja  genius1 Sob 11 Dec 2010, 06:12

Kupim transportni kovček za prenos srednjih papig(standard papige, nimfe, rozele,...).

Ali mogoče kdo izdeluje doma, če kdo ve ali ima kdo kako sliko kakega kovčka da bi si ga sam naredil, nimam prave ideje kako to mora izgledati.
genius1
genius1
Član
Član

Število prispevkov : 16
Datum registracije : 30/05/2010
Starost : 44

http://www.slavcek-beltinci.si

Nazaj na vrh Go down

Transportni kovček Empty Re: Transportni kovček

Objavlja  Alojzij Sob 11 Dec 2010, 07:03

Transportni kovček boš težko napravil sam, razen če si mizar. Prodajajo jih posamezniki po večjih
razstavah in sejmih. Pomembno je, da je praktičen in ima odprtine za zrak. Velikost in izvedba sta prilagojeni
številu in vrsti ptic. Za srednje papige bi prišel v poštev kovček, ki ga uporabljamo za golobe.
Poglej v trgovinah, ki prodajajo opremo in hrano za ptice. Skoraj gotovo bo na državni rastavi
v Naklem pri Kranju, kdo kaj prodajal. Če ne drugega, boš tu na enem mestu videl kovčke
slovenskih rejcev, v 100+1 izvedbi. nasmeh
Alojzij
Alojzij
V.I.P.
V.I.P.

Število prispevkov : 1071
Datum registracije : 19/10/2010
Starost : 67

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  koss Sob 11 Dec 2010, 22:49

tudi jaz razmišljam o novem kovčku ker imam zelo starega
Če ima kdo kakšno sliko naj jo prilepi
Transportni kovček P1010171
koss
koss
Član
Član

Število prispevkov : 132
Datum registracije : 09/05/2010

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  genius1 Ned 12 Dec 2010, 07:36

Gospod Alojzij hvala za odgovor, vidim da ste kar aktivni na forumu, najverjetneje boste razstavljali naslednji vikend na državni razstavi ptic.

Jaz rabim transportni kovček, za daljše potovanje (Francija) in bi moralo biti zraven posodice za hrano in za vodo.

Jaz imam sedaj skoraj takšnega kot je prilepljena slika, je že tudi zelo star in je za transport 22 papig. Katerega bom sedaj uporabil za transport na državno razstavo, Vendar sem do sedaj prenašal samo standard papige, sedaj pa imam tudi že večje papige (nimfe,...) in je problem ker niso dovolj veliki prostori in si papige uničijo perje.
genius1
genius1
Član
Član

Število prispevkov : 16
Datum registracije : 30/05/2010
Starost : 44

http://www.slavcek-beltinci.si

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Sponsored content

Sponsored content