PERNATI PRIJATELJI
Lep pozdrav in dobrodošli na forumu!

Če ste že registrirani član foruma, kliknite gumb "prijava" in vstopite v forum. Če ste forum obiskali prvič in še niste njegov član, pa se prosim registrirajte. Registracija vam bo vzela le minutko vašega časa.

Hvala!

*Če imate kakršnekoli težave s prijavo ali registracijo me lahko kontaktirate preko e-maila: maja.janes7@gmail.com

Join the forum, it's quick and easy

PERNATI PRIJATELJI
Lep pozdrav in dobrodošli na forumu!

Če ste že registrirani član foruma, kliknite gumb "prijava" in vstopite v forum. Če ste forum obiskali prvič in še niste njegov član, pa se prosim registrirajte. Registracija vam bo vzela le minutko vašega časa.

Hvala!

*Če imate kakršnekoli težave s prijavo ali registracijo me lahko kontaktirate preko e-maila: maja.janes7@gmail.com
PERNATI PRIJATELJI
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

golobi v golobnjaku

2 posters

Go down

golobi v golobnjaku Empty golobi v golobnjaku

Objavlja  rok 14 Čet 10 Mar 2011, 09:48

dobil sem en par golobov (samica+samec) in čez nekaj časa še en par in ko sem jih spustil v golobnjak so se začeli tepsti (kljuvati) sedaj jih imam posebej ampak nevem zakaj prosim pišite.
rok 14
rok 14
Član
Član

Število prispevkov : 77
Datum registracije : 26/08/2010
Starost : 28

Nazaj na vrh Go down

golobi v golobnjaku Empty Re: golobi v golobnjaku

Objavlja  dires Pet 11 Mar 2011, 05:19

Golobi niso navajeni drug na drugega. Vsak zacetnik ima na zacetku take tezave, zato golobe kar daj nazaj skupaj, se bodo ze sporazumeli. Potreben je samo čas.

lp
dires
dires
Član
Član

Število prispevkov : 156
Datum registracije : 01/04/2010
Starost : 30

Nazaj na vrh Go down

Nazaj na vrh

- Similar topics