PERNATI PRIJATELJI
Lep pozdrav in dobrodošli na forumu!

Če ste že registrirani član foruma, kliknite gumb "prijava" in vstopite v forum. Če ste forum obiskali prvič in še niste njegov član, pa se prosim registrirajte. Registracija vam bo vzela le minutko vašega časa.

Hvala!*Če imate kakršnekoli težave s prijavo ali registracijo me lahko kontaktirate preko e-maila: maja.janes7@gmail.com

Zahvaljevanje in ocenjevanje

Go down

Zahvaljevanje in ocenjevanje

Objavlja  Maja on Čet 28 Okt 2010, 10:54

Forum je zopet dobil dve novi funkciji. Od sedaj ima vsak član možnost, da prispevek oz. sporočilo drugega člana, oceni pozitivno ali negativno glede na njegovo vsebino. Kot primer - če nekdo v svojem prispevku napiše nekaj koristnega, da nasvet, pomaga drugim članom, njegovo sporočilo ocenite kot pozitvno. Če pa nekdo posreduje lažne oz. napačne informacije, slabo svetuje, je njegovo sporočilo nerazumljivo napisano, žaljivo ali kaj podobnega, ga ocenite negativno. Sistem je zelo enostaven, saj imate poleg vsakega sporočila na desni strani znak + in -, na katera preprosto kliknete.
Druga funkcija pa je gumb "Hvala". Namenjen je temu, da se lahko član zahvali drugemu članu za odgovor na njegovo vprašanje oz. se zahvali za pomoč, nasvet. Torej, smiselno je, da se to funkcijo uporablja, ko se odpre nova tema z vprašanjem oz. s prošnjo za pomoč, nasvet. Nikar se ne bojte, da vam to ne funkcionira, gumb namreč ni prikazan ves čas, prikaže se samo tistemu, ki odpre novo temo (je avtor neke teme) in še to samo pri prispevkih oz. sporočilih drugih članov. Ko enkrat uporabite ta gumb in se zahvalite za odgovor, se bo ozadje izbranega sporočila obarvalo drugače in tudi gumba ne bo več mogoče uporabit. Zahvalite se lahko samo za eno sporočilo v eni temi.
Tu ne gre za nobeno tekmovanje, za nič obveznega, uporaba po želji. mižikanje

_________________
Lp,

Maja
avatar
Maja
Admin
Admin

Število prispevkov : 894
Datum registracije : 02/05/2009
Starost : 28

Nazaj na vrh Go down

Nazaj na vrh


 
Permissions in this forum:
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu