RAZSTAVE
4 posters
Stran 1 od 1
RAZSTAVE
Morda pa bi bilo dobro,če kateri od pernatih prijateljev ve za kako razstavo in njen datum,kraj,da
to sporoči na forum.Morda se bi lahko tudi srečali tako?
to sporoči na forum.Morda se bi lahko tudi srečali tako?
darinka5- Član
- Število prispevkov : 15
Datum registracije : 17/11/2011
Starost : 69
Re: RAZSTAVE
Na društveni strani Društva Slavček Beltinci, smo uvedli koledar dogodkov, kjer vpisujemo vse razstave, sejme in dogodke doma in v tujini, povezane s pticami. Koledar se ažurira, ko dobimo kako informacijo o kakem dogodku,
Koledar dogodkov...
Koledar dogodkov...
Darko Kavaš- Član
- Število prispevkov : 163
Datum registracije : 20/08/2010
Starost : 46
kanarčki
:
cheers: KRASNO,sedaj vsaj vem kam večkrat pogledati za dogodke, ki so me zanimali.
nekako imam vtis,da je društvo iz Beltincev in Lišček Kranj še najbolj resno in dejavno,saj
največkrat naletim ravno na njihova obvestila.V elikokrat pa se sprašujem za Celjsko društvo,ki je bilo včasih zelo dejavno,pa nič!
Nekje sem zasledila,da je rejec iz Celja-kanarčki dobil priznanje.
V mesecu novembru je bila razstava v Golovcu-male živali in sem si ga šla ogledati.
Bila je zelo lepo postavljena ampak pogrešala sem ptice,saj jih je bilo le nekaj,večino papig.
Ja res škoda,za Celjsko društvo.
cheers: KRASNO,sedaj vsaj vem kam večkrat pogledati za dogodke, ki so me zanimali.
nekako imam vtis,da je društvo iz Beltincev in Lišček Kranj še najbolj resno in dejavno,saj
največkrat naletim ravno na njihova obvestila.V elikokrat pa se sprašujem za Celjsko društvo,ki je bilo včasih zelo dejavno,pa nič!
Nekje sem zasledila,da je rejec iz Celja-kanarčki dobil priznanje.
V mesecu novembru je bila razstava v Golovcu-male živali in sem si ga šla ogledati.
Bila je zelo lepo postavljena ampak pogrešala sem ptice,saj jih je bilo le nekaj,večino papig.
Ja res škoda,za Celjsko društvo.
darinka5- Član
Re: RAZSTAVE
Sezona razstav ptic je mimo in do jeseni ostanejo samo še sejmi. V Sloveniji deluje 27 Društev za varstvo in vzgojo ptic, kar ni isto kot društvo malih živali. Pri malih živalih se ukvarjajo in razstavljajo pasemske golobe, perutnino, kunce...Dvvp Celje res ni pretirano aktivno, saj sta se džavnega prvenstva udeležila samo dva njihova člana.
Opažam, da so aktivna tista društva, ki imajo vsaj nekaj mladih zainteresiranih članov. Pohvaliti velja ravno predstavnike društev Beltinci, Kranj ter tudi Nova Gorica ki skrbijo za spletno stran ter se istočasno spoznajo tudi na ptice.
Opažam, da so aktivna tista društva, ki imajo vsaj nekaj mladih zainteresiranih članov. Pohvaliti velja ravno predstavnike društev Beltinci, Kranj ter tudi Nova Gorica ki skrbijo za spletno stran ter se istočasno spoznajo tudi na ptice.
Alojzij- V.I.P.
- Število prispevkov : 1071
Datum registracije : 19/10/2010
Starost : 67
kanarčki
Imate prav g.Alojzij.
Toda jaz sem mislila bolj kot ljubiteljske razstave,ki malenkost spominjajo na spoznavanje raznih ptic,ki živijo po naših domovih,ki jih imamo radi tudi kadar niso prvaki,
ki so preprosto naši ljubljenčki.
Torej verjamem,da bile dobrodošle in verjamem,da imamo take ptice.
Mojemu vnuku je bilo noro všeč in ko je dobil mlado nimfo ja to pa je bilo veselje in je še sedaj,
vedno mi hiti najprej razlagati o njej.
Torej,namen je dosežen,srečen je,uči se skrbeti zanjo in zaposluje ga.
Lep pozdrav!
Toda jaz sem mislila bolj kot ljubiteljske razstave,ki malenkost spominjajo na spoznavanje raznih ptic,ki živijo po naših domovih,ki jih imamo radi tudi kadar niso prvaki,
ki so preprosto naši ljubljenčki.
Torej verjamem,da bile dobrodošle in verjamem,da imamo take ptice.
Mojemu vnuku je bilo noro všeč in ko je dobil mlado nimfo ja to pa je bilo veselje in je še sedaj,
vedno mi hiti najprej razlagati o njej.
Torej,namen je dosežen,srečen je,uči se skrbeti zanjo in zaposluje ga.
Lep pozdrav!
darinka5- Član
Similar topics
» Razstave
» Razstave
» Vtisi iz zadje prodajne razstave ptic v Grosupljem
» Razstave v Sloveniji
» DRŽAVNA RAZSTAVA 2013
» Razstave