PERNATI PRIJATELJI
Lep pozdrav in dobrodošli na forumu!

Če ste že registrirani član foruma, kliknite gumb "prijava" in vstopite v forum. Če ste forum obiskali prvič in še niste njegov član, pa se prosim registrirajte. Registracija vam bo vzela le minutko vašega časa.

Hvala!

*Če imate kakršnekoli težave s prijavo ali registracijo me lahko kontaktirate preko e-maila: maja.janes7@gmail.com

Join the forum, it's quick and easy

PERNATI PRIJATELJI
Lep pozdrav in dobrodošli na forumu!

Če ste že registrirani član foruma, kliknite gumb "prijava" in vstopite v forum. Če ste forum obiskali prvič in še niste njegov član, pa se prosim registrirajte. Registracija vam bo vzela le minutko vašega časa.

Hvala!

*Če imate kakršnekoli težave s prijavo ali registracijo me lahko kontaktirate preko e-maila: maja.janes7@gmail.com
PERNATI PRIJATELJI
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pomoč socialno ogroženim

4 posters

Go down

Pomoč socialno ogroženim Empty Pomoč socialno ogroženim

Objavlja  Joško Čet 22 Mar 2012, 23:51

Ljubitelji (gojitelji) ptic so poznani po tem, da velikokrat podarijo znancu, prijatelju ali drugemu ljubitelju kakšno od svojih ptic. Jaz pri tem nisem izjema, prej zgled. Pomembno se mi je zdelo, da je ptica, ki sem jo iz takšnega ali drugačnega razloga lahko pogrešil v domači vzreji, prišla v "dobre roke". Včasih se mi je zdelo, da je obdarjenec imel z njo drugačne načrte od prvotno predstavljenih in da je bila ptica v "dobrih rokah" samo začasno...

Zaradi tega sem razmišljal, da bi bilo koristno, da bi se člani, ki jim je bila ptica podarjena preko oglasa na forumu neformalno zavezali, da bodo namesto kupnine del denarja namenili socialno ogroženim družinam iz seznama, ki bi ga oblikovali oziroma predlagali člani foruma. Zavedam se, da bi bilo potrebno za realizacijo takšnega projekta doreči še nekatere podrobnosti, vendar ideja je tu.

Svoj čas smo nakazovali denar potepuškim mačkam, zakaj ga ne bi še ljudem!
Joško
Joško
V.I.P.
V.I.P.

Število prispevkov : 421
Datum registracije : 18/09/2010
Starost : 74

Nazaj na vrh Go down

Pomoč socialno ogroženim Empty Re: Pomoč socialno ogroženim

Objavlja  dominik Pet 23 Mar 2012, 09:31

Joško če se stvar dejansko realizira sem za.Ker je kar nekaj zadev ki bi jih člani foruma želeli izpeljati predlagam da se dobimo eno soboto v Grosuplju .
dominik
Član
Član

Število prispevkov : 297
Datum registracije : 17/09/2010
Starost : 48

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Alojzij Pet 23 Mar 2012, 09:56

Joško, predlog je dober, samo praksa in izvedba nam vedno šepata. Tudi sam velikokrat ptice podarim. Predvsem sedaj na pomlad, vedno komu kaj manjka za parjenje.
Določenim ljubiteljem golobov in grlic, vsako zimo "KUNA" vse poduši.V takih resničnih ali zaigranih nesrečah se vedno pomaga. Zato bi tvoj predlog za konkretni primer dopolnil tako,
da bi po nekaj evrov sam zbiral in takim članom pomagal narediti zaščito pred plenilci. šokiran
Alojzij
Alojzij
V.I.P.
V.I.P.

Število prispevkov : 1071
Datum registracije : 19/10/2010
Starost : 67

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  mitja župančič Sob 24 Mar 2012, 04:34

To je res dober predlog.
mitja župančič