Kaj vse je potrebno za parjenje?
+4
Boba
Simonn
mitja župančič
jernej simončič
8 posters
Stran 2 od 2
Stran 2 od 2 • 1, 2
Re: Kaj vse je potrebno za parjenje?
Hvala za odgovore. z svetilko sem že svetila v jajčka, vendar ne da bi se jih dotikala. Prej jih nisem upala prijeti, da jih ne bi strla. Drugače pa nisem nikoli nič videla v jajčki, zato sem že takoj sklepala, da ne bo nič. Ker pa tudi nisem prepričana kako naj bi oplojeno jajce zgledalo, čeprav sem gledala dosti posnetkov na youtube, pa sem jih raje pustila.
Bom naredila, kot ste rekli.
Lep pozdrav!
Bom naredila, kot ste rekli.
Lep pozdrav!
rozica- Član
- Število prispevkov : 28
Datum registracije : 26/07/2011
Starost : 33
Re: Kaj vse je potrebno za parjenje?
Zdaj pa še uprašanje z moje strani... Imam lutin samičko in sinjr modrega samčka, stara malo vekot eno leto. Veliko časa se ukvarjata z valilnico in samica v njej preživi kar nekaj časa. Imata vso potrebno hrano in vitamine, sipino kost, kalcijevo palčko vsak dan sveža zelenjava in začimbnice, jajčna hrana itd... Samica že dva dni hodi okrog samčka.in ga prosiači za hrano, drgeta z krili in se celo parita. Enako kot sta počela že v začetku meseca ampak jajc od nikoder. V gnezdilnici ni niti sledu o razbitih jajčkih če bi jih slučajno razbila... Torej zakaj se parita samica pa potem jajčk ne izvali?
Glede na to da je samička lutin in se barva nosnic razlikuje ali ima med parjenjem nosnice enake kot druge samice ali je ravno tako svetlejše barve. trenutno je belo krem. malo temneje kot bela vikikrema.
Glede na to da je samička lutin in se barva nosnic razlikuje ali ima med parjenjem nosnice enake kot druge samice ali je ravno tako svetlejše barve. trenutno je belo krem. malo temneje kot bela vikikrema.
Uroš K- Član
- Število prispevkov : 48
Datum registracije : 08/02/2012
Starost : 35
Stran 2 od 2 • 1, 2
Similar topics
» Kaj vse je potrebno za skobčevke in zebrice?
» parjenje skobčevk
» parjenje
» Parjenje in jajčka
» parjenje
» parjenje skobčevk
» parjenje
» Parjenje in jajčka
» parjenje
Stran 2 od 2