PERNATI PRIJATELJI
Lep pozdrav in dobrodošli na forumu!

Če ste že registrirani član foruma, kliknite gumb "prijava" in vstopite v forum. Če ste forum obiskali prvič in še niste njegov član, pa se prosim registrirajte. Registracija vam bo vzela le minutko vašega časa.

Hvala!

*Če imate kakršnekoli težave s prijavo ali registracijo me lahko kontaktirate preko e-maila: maja.janes7@gmail.com

Join the forum, it's quick and easy

PERNATI PRIJATELJI
Lep pozdrav in dobrodošli na forumu!

Če ste že registrirani član foruma, kliknite gumb "prijava" in vstopite v forum. Če ste forum obiskali prvič in še niste njegov član, pa se prosim registrirajte. Registracija vam bo vzela le minutko vašega časa.

Hvala!

*Če imate kakršnekoli težave s prijavo ali registracijo me lahko kontaktirate preko e-maila: maja.janes7@gmail.com
PERNATI PRIJATELJI
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

naš Maxi

3 posters

Go down

naš Maxi Empty naš Maxi

Objavlja  lekovec Tor 08 Maj 2012, 07:13

Letos aprila smo z družino odšli v Slovensko Bistrico po Senegalsko papigo,izvaljeno letos.Bila je ročno hranjena,mi pa smo to hranjenje speljali do konca.Katerega spola je,bo ostala skrivnost do........V tem mesecu bivanja v Kamniku je naredila že pravo pozitivno štalo.Obožuje vodo,firbčen je 100 na uro,rad grizlja sveže vejice,jabolko,zeleno solato.Ko mu zapaše,je pa tudi pravi crkljivček.Bom naredil še foto predstavitev,ko bo pa kaj novega se pa spet oglasim.
naš Maxi 1
naš Maxi 2
naš Maxi 4
naš Maxi 6
naš Maxi Ssa50462
naš Maxi Ssa50871
naš Maxi Ssa50508
naš Maxi 15
naš Maxi Ssa50789
naš Maxi Ssa50840
lekovec
lekovec
Član
Član

Število prispevkov : 162
Datum registracije : 09/08/2011
Starost : 50

Nazaj na vrh Go down

naš Maxi Empty Re: naš Maxi

Objavlja  lekovec Sre 16 Maj 2012, 09:38

En papagajevski pozdrav vsem! Na spodnjem linku lahko spoznate moje(MAXIJEVE) pernate cimre.(imam tudi druge,o tem drugič)
https://www.facebook.com/profile.php?id=100003699658429
lekovec
lekovec
Član
Član

Nazaj na vrh Go down

naš Maxi Empty malo sm agresiven ?!

Objavlja  lekovec Ned 16 Dec 2012, 22:01

Pretekli teden se bil kar se tiče Maxija malo odsoten,se pravi da je dobil recimo 70% pozornosti kot jo je sicer deležen.
In ko sem ga danes zjutraj spustil ven,je bil nenavadno agresiven.Samo ne napadalno agresiven,ampak ko je prišel k meni me je bolj močno poprijel z kljunom,bil skozi ob meni,želel pozornost ki je je vajen.Seveda je to tudi dobil in po pol ure je kot bi kliknilo spet preklopil na staro obnašanje.Zame zanimivo praktično spoznanje,ker sem bil do sedaj samo teoretično poučen o tem kako spremenijo karakter če ji zanemarjamo .
PA SEM SPET NEKAJ NOVEGA IZKUSIL IN SE NAUČIL O PAPIGI,KI BO UPAM DOLGO MOJ PERNATI PRIJATELJ !

Senegalska papiga

lekovec
lekovec
Član
Član

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  gape Pon 17 Dec 2012, 05:39

Ja ti čist verjamem,komi čakam na dan d ,ko jest dobim svojega.Še cca 1 mesec,pa bo tudi pri nas zopet veselo in frfoteče.
gape
gape
Član
Član

Število prispevkov : 136
Datum registracije : 15/05/2010

Nazaj na vrh Go down

naš Maxi Empty MAXIJEV KAKEC

Objavlja  lekovec Čet 14 Mar 2013, 21:24

Evo tako zgleda maxijem drekec.se zgodi da je včasih še bolj voden,ali pa čist trd-čvrst brez tekočine.

ALI JE TO VSE O.K.JE TO NORMALNO,KER JE TAKO ŽE OD SAMEGA ZAČETKA.
naš Maxi Img_2024
naš Maxi Img_2023
lekovec
lekovec
Član
Član

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  nixi Čet 14 Mar 2013, 22:01

Meni to zgleda kot polyurie, kar je lahko zaradi tega ker je spil več tekočine ali pojedel več zelenjave, ali pa je ta bila pre mrzla. Dokler je zelen del iztrebka čvrst in v celem, pa da je to le občasno, mislim da ni razlog za skrb. Nisem pa nek ekspert v tem, tako da me popravite, če se motim.
nixi
nixi
Član
Član

Število prispevkov : 94
Datum registracije : 03/05/2011
Starost : 35

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Sponsored content

Sponsored content

Nazaj na vrh Go down