Še nekaj več o skobčevkah
4 posters
Stran 1 od 1
Čeprav ste prepričani, da veste vse o skobčevkah, za vsak slučaj kliknite na spodnjo spletno povezavo.
http://www.dzzz.si/sl/2.-nakup-udomacitev-in-oskrba-skobcevke.html
http://www.dzzz.si/sl/2.-nakup-udomacitev-in-oskrba-skobcevke.html
Joško- V.I.P.
- Število prispevkov : 421
Datum registracije : 18/09/2010
Starost : 74
Re: Še nekaj več o skobčevkah
Zelo poučno. Ko bi se le ljudje tako preudarno lotili nakupa katerekoli živali.
nika- Član
- Število prispevkov : 175
Datum registracije : 12/05/2009
Pozdravljen, Joško!
Najlepša hvala za tole povezavo!
Najtopleje priporočam vsem ljubiteljicam in ljubiteljem skobčevk, da pokukajo na tole stran. Morda kar na začetno (http://www.dzzz.si/sl/skobcevka-melopsittacus-undulatus.html), vsekakor pa je izjemno pomembna prav tale, ki si jo pripel. Zelo dobro sestavljeno besedilo na osnovi kakovostnih virov, ki krasno povzema vse, kar je o malih pernatih zverinicah treba vedeti.
In najlepša hvala tudi Tini Lazar, da je pripravila ta besedila za Društvo za zaščito živali Ljubljana. Mogoče je celo na našem forumu
Prav navdušena sem
Najlepša hvala za tole povezavo!
Najtopleje priporočam vsem ljubiteljicam in ljubiteljem skobčevk, da pokukajo na tole stran. Morda kar na začetno (http://www.dzzz.si/sl/skobcevka-melopsittacus-undulatus.html), vsekakor pa je izjemno pomembna prav tale, ki si jo pripel. Zelo dobro sestavljeno besedilo na osnovi kakovostnih virov, ki krasno povzema vse, kar je o malih pernatih zverinicah treba vedeti.
In najlepša hvala tudi Tini Lazar, da je pripravila ta besedila za Društvo za zaščito živali Ljubljana. Mogoče je celo na našem forumu
Prav navdušena sem
Ronja- Član
- Število prispevkov : 218
Datum registracije : 04/05/2012
Starost : 46
Živijo , se javljam in me nadvse veseli, da je članek komu v pomoč. Če kdo opazi kakšno napačno informacijo, me seveda lahko kadarkoli opozori. Lani smo z DZZŽ LJ govorili o ozaveščanju glede papig in tako je nastal ta članek, mišljena pa je tudi priprava drugega gradiva, kar pa želim nadaljevati letos, saj imam nekaj idej, zato se v kratkem oglasim. Ker vidim, da Ronja in Boba ravno tako delujeta v ozaveščevalni smeri, razmišljam, da se malo povežemo in kaj pripravimo, ampak še nekaj obveznosti me čaka, potem pa na juriš .
Happybirds- Član
- Število prispevkov : 29
Datum registracije : 31/05/2010
Pa jo imamo - Tino, našo junakinjo, ki se je kar predolgo skrivala in doslej (pre)malo objavljala na forumu. Ob vseh ostalih "vražjih puncah" (Maja...) se nam ni bati, da nam bo na njem kdajkoli dolgčas. Prepričan sem, da bodo vsebine tudi v prihodnje popestrene z zanimivimi novimi temami. Temami, zaradi katerih smo postali odmevni in prepoznavni člani elitne druščine ljubiteljev ptic na spletu.
Joško- V.I.P.
- Število prispevkov : 421
Datum registracije : 18/09/2010
Starost : 74
Happybirds je napisal/a:Živijo , se javljam in me nadvse veseli, da je članek komu v pomoč. Če kdo opazi kakšno napačno informacijo, me seveda lahko kadarkoli opozori. Lani smo z DZZŽ LJ govorili o ozaveščanju glede papig in tako je nastal ta članek, mišljena pa je tudi priprava drugega gradiva, kar pa želim nadaljevati letos, saj imam nekaj idej, zato se v kratkem oglasim. Ker vidim, da Ronja in Boba ravno tako delujeta v ozaveščevalni smeri, razmišljam, da se malo povežemo in kaj pripravimo, ampak še nekaj obveznosti me čaka, potem pa na juriš .
A, tukaj si! :-)
Lahko, seveda. Jaz sem sicer čezmejna, ampak z veseljem kaj pomagam. Se lahko mogoče kar po ZS zmeniva.
Ronja- Član
- Število prispevkov : 218
Datum registracije : 04/05/2012
Starost : 46
Joško, sem pustila, da je članek ves ta čas govoril namesto mene , se bom pa potrudila nekoliko več aktivirati na forumu, v kolikor mi bo čas dopuščal, čeprav mi je ljubša prva oblika sporočanja, vendar preko foruma res lahko še malo več podebatiramo in si izmenjamo mnenja ter pomagamo. Ronja, zmenjeno !
Happybirds- Član
- Število prispevkov : 29
Datum registracije : 31/05/2010
Similar topics
» Rejci in kupci o skobčevkah
» spol pri lutino skobčevkah
» spol pri zelo mladih skobcevkah
» Kletke in voljere - nekaj predlogov
» Nekaj vprašanj
» spol pri lutino skobčevkah
» spol pri zelo mladih skobcevkah
» Kletke in voljere - nekaj predlogov