PERNATI PRIJATELJI
Lep pozdrav in dobrodošli na forumu!

Če ste že registrirani član foruma, kliknite gumb "prijava" in vstopite v forum. Če ste forum obiskali prvič in še niste njegov član, pa se prosim registrirajte. Registracija vam bo vzela le minutko vašega časa.

Hvala!

*Če imate kakršnekoli težave s prijavo ali registracijo me lahko kontaktirate preko e-maila: maja.janes7@gmail.com

Join the forum, it's quick and easy

PERNATI PRIJATELJI
Lep pozdrav in dobrodošli na forumu!

Če ste že registrirani član foruma, kliknite gumb "prijava" in vstopite v forum. Če ste forum obiskali prvič in še niste njegov član, pa se prosim registrirajte. Registracija vam bo vzela le minutko vašega časa.

Hvala!

*Če imate kakršnekoli težave s prijavo ali registracijo me lahko kontaktirate preko e-maila: maja.janes7@gmail.com
PERNATI PRIJATELJI
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Gordan

Go down

Gordan Empty Gordan

Objavlja  Gordan Mihajlovic Tor 24 Jul 2012, 06:43

Pozdravljeni!

Sem Gordan in prihajam iz Maribora. Sem velik ljubitelj skobčevek za katere sem se navdušil pri prijatelju. Preden sem se odločil za nakup skobčevk, sem jim izdelal ogromno kletko ( boljše rečeno ptičjo sobo zelo vesel ) in jo opremil po vseh navodilih ki sem jih zasledil na tem zanimivem forumu. V kletki imajo ptički možnost povzročati neštete vragolije na vseh možnih pripomočkih, vendar kljub temu jim ostane še vedno zelo veliko prostora za letanje. Na tem mestu pa so se zadeve šele prav začele, najprej sem kupil dve skobčevki in jih naselil v ogromno kletko, a ker sem zelo zaletav in trmast se ni končalo le pri dveh, ampak jih imam danes 26 zelo vesel ja prav ste prebrali trenutno imam 26 pernatih prijateljev do katerih sem prišel v pičlih treh mesecih. Približno polovica ptičkov je iz trgovin, drugo polovico pa sem dobil od prijatelja kateri ima dva para, ki se mu uspešno parita in pridno valita jajčka. V kletko sem nastavil tudi 16 valilnic, ki sem jih sam izdelal. Mislim da sem pri izdelavi valilnic bil kr uspešen saj ptički še pridno zahajajo vanje, ravno danes pa sem v dveh že opazil jajčka. V prvi je bilo eno in v drugi valilnici 2 jajčka. Ne znate si predstavljat kako sem srečen. Za vas imam še milijon vprašanj, saj sem kjub velikemu številu ptic številu še vedno začetnik in zelo sem vesel da sem našel ta forum. Lep pozdrav z moje strani in s strani mojih 26-ih pisanih prijateljev zelo vesel
Gordan Mihajlovic
Gordan Mihajlovic
Član
Član

Število prispevkov : 33
Datum registracije : 28/06/2012
Starost : 31

Nazaj na vrh Go down

Nazaj na vrh