IZGUBLJENA PAPIGA NIMFA
2 posters
Stran 1 od 1
IZGUBLJENA PAPIGA NIMFA
29.7.2012 je iz bloka na ulici bratov Babnik 12 v Dravljah v Ljubljani usla papiga nimfa, ki slisi na ime Piki.
Njegovo telo je sive barve, ima rumenkasto glavico in oranzna licka. Na desni nogici ima obrocek.
Prosim vse, ki bi imeli kakrsnekoli informacije, da poklicete na telefonsko stevilko 040860241 ali 040597860.
Najditelja caka nagrada. Najlepsa hvala za pomoc!
Njegovo telo je sive barve, ima rumenkasto glavico in oranzna licka. Na desni nogici ima obrocek.
Prosim vse, ki bi imeli kakrsnekoli informacije, da poklicete na telefonsko stevilko 040860241 ali 040597860.
Najditelja caka nagrada. Najlepsa hvala za pomoc!
tashy0802- Novi član
- Število prispevkov : 4
Datum registracije : 31/07/2012
Starost : 34
Re: IZGUBLJENA PAPIGA NIMFA
Pozdravljena, tashy!
Zelo mi je žal, da slišim, da je nimfa pobegnila - in držim pesti, da jo najdete!!! Najbrž si bližnja zavetišča (in radio?) že kontaktirala in razobesila plakate v bližini, da te lahko pokliče, če bi jo kje videl?
Upam, da se čim prej kdo oglasi z informacijami ...
(Prosila bi le, če pustiš samo tole objavo v rubriki izgubljene/najdene ptice, drugo pa zbrišeš, da se iste teme ne ponavljajo.)
Vso srečo! Držim pesti,
Ronja
Zelo mi je žal, da slišim, da je nimfa pobegnila - in držim pesti, da jo najdete!!! Najbrž si bližnja zavetišča (in radio?) že kontaktirala in razobesila plakate v bližini, da te lahko pokliče, če bi jo kje videl?
Upam, da se čim prej kdo oglasi z informacijami ...
(Prosila bi le, če pustiš samo tole objavo v rubriki izgubljene/najdene ptice, drugo pa zbrišeš, da se iste teme ne ponavljajo.)
Vso srečo! Držim pesti,
Ronja
Ronja- Član
- Število prispevkov : 218
Datum registracije : 04/05/2012
Starost : 46
Hvala za pozitivne misli in opravičilo za dve objavi, je že izbrisano!
Letake smo obesili v širši okolici, radijske postaje, zavetišča in klinike smo tudi obvestili, vendar pa zaenkrat nimamo sreče. Svet se nam je podrl ko smo jo izgubili, tako da resnično upam, da bo ves naš trud in napor poplačan in bomo kmalu lahko spet crkljali našo razvajenko.
Letake smo obesili v širši okolici, radijske postaje, zavetišča in klinike smo tudi obvestili, vendar pa zaenkrat nimamo sreče. Svet se nam je podrl ko smo jo izgubili, tako da resnično upam, da bo ves naš trud in napor poplačan in bomo kmalu lahko spet crkljali našo razvajenko.
tashy0802- Novi član
Živjo!
Nevem če ste že našli vašo nimfo, upam da ste jo... če pa je še niste, bi bilo mogoče za poklicat na tale oglas, kjer oddajajo v Ljubljani najdeno nimfo: - je tudi slika zraven
http://www.bolha.com/zivali-ptice/izgubljena-nifa-oglas1281679823
Lp, M
Nevem če ste že našli vašo nimfo, upam da ste jo... če pa je še niste, bi bilo mogoče za poklicat na tale oglas, kjer oddajajo v Ljubljani najdeno nimfo: - je tudi slika zraven
http://www.bolha.com/zivali-ptice/izgubljena-nifa-oglas1281679823
Lp, M
Gost- Gost
smo ze pogledali pa ni prava hvala vseeno, se vedno iscemo!
tashy0802- Novi član
metka, žal ne napredujemo še vedno sicer iščemo in sledimo internetu če se kje slučajno najde, ljudje nas tudi kličejo, toda zaenkrat še ni uspeha..
danes so nas sicer klicali iz celja, sliko še čakamo, toda gospa je rekla da je papagaj natanko isti.. malce dvomim da bi lahko naša nimfica poletela tako daleč, toda držimo pesti da jutri zagledamo našega papagaja
sama se imam za poznavalko nimf, z njimi sem v kontaktu že 20 let, toda vseeno imam eno vprašanje če mogoče vi kaj bolj veste.. se lahko na prostosti zaradi straha ali pa razmer nimfici perje spremeni?
danes so nas sicer klicali iz celja, sliko še čakamo, toda gospa je rekla da je papagaj natanko isti.. malce dvomim da bi lahko naša nimfica poletela tako daleč, toda držimo pesti da jutri zagledamo našega papagaja
sama se imam za poznavalko nimf, z njimi sem v kontaktu že 20 let, toda vseeno imam eno vprašanje če mogoče vi kaj bolj veste.. se lahko na prostosti zaradi straha ali pa razmer nimfici perje spremeni?
tashy0802- Novi član
Jaz ne bi še obupala, pa tudi če te kličejo bolj od daleč... saj bi jo lahko tudi kdo odpeljal, ni nujno da bi šla sama. Mojo želvo so našli po cca 3 mesecih 40 km stan, pa tudi nisem nikoli zvedela kako je prišla do tja.
Nevem, to tvoje vprašanje pa je prehudo zame, ker res nisem imela veliko opravka z nimfami, tako da ti res ne znam odgovorit.
Vem le to, da se vsak stres pozna pri ptičkih tudi na (slabšem) perju, nisem pa še nikjer zasledila, da bi se lahko kako barvno ali kako drugače spremenilo, po moje bi prej odpadlo... Boljše da še koga drugega vprašaš.
Želim ti še veliko sreče in da bi jo čimprej našli.
Lp, M
Nevem, to tvoje vprašanje pa je prehudo zame, ker res nisem imela veliko opravka z nimfami, tako da ti res ne znam odgovorit.
Vem le to, da se vsak stres pozna pri ptičkih tudi na (slabšem) perju, nisem pa še nikjer zasledila, da bi se lahko kako barvno ali kako drugače spremenilo, po moje bi prej odpadlo... Boljše da še koga drugega vprašaš.
Želim ti še veliko sreče in da bi jo čimprej našli.
Lp, M
Gost- Gost
Similar topics
» Izgubljena senegalska papiga
» Izgubljena velika papiga Sivi Žako
» Papiga nimfa
» NIMFA IN POJOČA PAPIGA
» Papiga NIMFA - ostala sama
» Izgubljena velika papiga Sivi Žako
» Papiga nimfa
» NIMFA IN POJOČA PAPIGA
» Papiga NIMFA - ostala sama