PERNATI PRIJATELJI
Lep pozdrav in dobrodošli na forumu!

Če ste že registrirani član foruma, kliknite gumb "prijava" in vstopite v forum. Če ste forum obiskali prvič in še niste njegov član, pa se prosim registrirajte. Registracija vam bo vzela le minutko vašega časa.

Hvala!

*Če imate kakršnekoli težave s prijavo ali registracijo me lahko kontaktirate preko e-maila: maja.janes7@gmail.com

Join the forum, it's quick and easy

PERNATI PRIJATELJI
Lep pozdrav in dobrodošli na forumu!

Če ste že registrirani član foruma, kliknite gumb "prijava" in vstopite v forum. Če ste forum obiskali prvič in še niste njegov član, pa se prosim registrirajte. Registracija vam bo vzela le minutko vašega časa.

Hvala!

*Če imate kakršnekoli težave s prijavo ali registracijo me lahko kontaktirate preko e-maila: maja.janes7@gmail.com
PERNATI PRIJATELJI
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

lepilo na letalnih peresih

Go down

lepilo na letalnih peresih Empty lepilo na letalnih peresih

Objavlja  Gost Ned 02 Sep 2012, 02:53

A ima mogoče kdo kakšno idejo s čim naj spravim proč lepilo, ki ga ima Pogorelček na letalnih peresih? Pri sosedih se je prilepil na rumeno ploščo za mrčes na drevesu, nekaj perja si je že sam populil, da se je lahko sploh rešil, ima pa še veliko lepila na sebi, tako da sploh ne more odletet..

lp, M
Gost
Gost

Nazaj na vrh Go down

lepilo na letalnih peresih Empty Re: lepilo na letalnih peresih

Objavlja  Alojzij Ned 02 Sep 2012, 03:16

V aceton pomakaj vatirano palčko in nežno drgni po zalepljenem peresu. Ptičkova glava naj bo z dlanjo zakrita, da ne bo vdihaval hlapov. Uporabiš sicer lahko tudi neko drugo topilo, a v vseh primerih moraš delati izredno previdno. Ni najbrž potrebno posebej povdarjati, da so ta priporočila namenjena le za take nesrečne situacije. šokiran
Alojzij
Alojzij
V.I.P.
V.I.P.

Število prispevkov : 1071
Datum registracije : 19/10/2010
Starost : 67

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Gost Ned 02 Sep 2012, 04:03

Zdaj sva jo s hčerko očistili, kar se je dalo, največji problem je bila ena nogica, ker je bila zlepljena na krilo, tako da sem morala prav porezat konice peresc, da sem lahko ločila nogico od krila... Ne vem natančno, ampak verjetno je bila kar dolgo prilepljena na ploščo, saj je bila tudi sestradana in žejna. Tako da sva jo še nahranili z vinskimi mušicami, in ji dali vodo po brizgi. Je pa močno smrdela po acetonu, zato sem dala malo otroškega šampona z mlačno vodo v "špruco" in jo umila. Zdaj jo grejem pod lučko, da se dobro posuši, zvečer pa jo bom nesla na sosedovo garažo, kjer imajo gnezdo v strešniku. No upam, da nisem naredila nič kar ne bi smela (razen tega, da sem sploh kaj naredila) in da bo do večera že vse v redu z njo, no ja razen repa, ki si ga je že prej na plošči populila..

hvala za namig ker sama si tega ne bi upala nasmeh
Gost
Gost

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Sponsored content

Sponsored content

Nazaj na vrh Go down

Nazaj na vrh