oprsnica
4 posters
Stran 1 od 1
oprsnica
moj senegalček si kar naprej grizo oprsnico...in sem razmišljala da bi na oprsnico nekaj namazala kakšno kremo ki mu ni všeč, imate kakšen predlog kakšno kremo al a kaj naredit......
senegalska papiga- Član
- Število prispevkov : 36
Datum registracije : 22/07/2012
Starost : 29
Re: oprsnica
Ne vidim razloga zakaj tvoj ptiček sploh potrebuje oprsnico. V notranjih prostorih ga uči razne trikce in oba bosta uživala.senegalska papiga je napisal/a:moj senegalček si kar naprej grizo oprsnico...in sem razmišljala da bi na oprsnico nekaj namazala kakšno kremo ki mu ni všeč, imate kakšen predlog kakšno kremo al a kaj naredit......
Alojzij- V.I.P.
- Število prispevkov : 1071
Datum registracije : 19/10/2010
Starost : 67
Re: oprsnica
Se strinjam z alojzijom ,edino če bi ga rada spuščala na prostem. Drugače pa mislim da bi se navadla oprsnice samo malo je reba potrpeti .
gape- Član
- Število prispevkov : 136
Datum registracije : 15/05/2010
glede oprsnice
Jaz sem probal z oprsnico,tako pri nimfah kot pri senegalčku.Pri vseh,si mi ni izšlo! Zakaj? Nebi vedu!
Enostavno je niso hoteli imeti na sebi,je niso sprejeli.Potem sem se pa odloču,da bom probal z ketnico na nogi.Izbral sem ustrezno ketnico in obroček,ketnico obesil na kletko za cirka en teden,obroček pa dal na nogo.In tako se je začelo spoznavanje papig z obročkom in ketno.Po tedno sem,lahko rečem brez težav,pripel ketnico na nogo.To pripenjanje in odpenjanje se en teden vadil.Sedaj že nekaj časa prakticiramo krajše izlete na teraso z ketnico na nogi in nimam občutka da bi jih kaj motilo.Ketnica je privezana na elastiki,da nebi slučajno prišlo do poškodb pri vzletu(da nebi cuknilo nazaj).
Vem,da to nebo rešilo tvojih težav,ampak samo v razmislek.
Enostavno je niso hoteli imeti na sebi,je niso sprejeli.Potem sem se pa odloču,da bom probal z ketnico na nogi.Izbral sem ustrezno ketnico in obroček,ketnico obesil na kletko za cirka en teden,obroček pa dal na nogo.In tako se je začelo spoznavanje papig z obročkom in ketno.Po tedno sem,lahko rečem brez težav,pripel ketnico na nogo.To pripenjanje in odpenjanje se en teden vadil.Sedaj že nekaj časa prakticiramo krajše izlete na teraso z ketnico na nogi in nimam občutka da bi jih kaj motilo.Ketnica je privezana na elastiki,da nebi slučajno prišlo do poškodb pri vzletu(da nebi cuknilo nazaj).
Vem,da to nebo rešilo tvojih težav,ampak samo v razmislek.
lekovec- Član
- Število prispevkov : 162
Datum registracije : 09/08/2011
Starost : 50
Similar topics
» Oprsnica za aro
» oprsnica za sivega žakoja Aviator harness
» oprsnica za papige
» oprsnica za papagaje
» Oprsnica za aro ararauno
» oprsnica za sivega žakoja Aviator harness
» oprsnica za papige