PERNATI PRIJATELJI
Lep pozdrav in dobrodošli na forumu!

Če ste že registrirani član foruma, kliknite gumb "prijava" in vstopite v forum. Če ste forum obiskali prvič in še niste njegov član, pa se prosim registrirajte. Registracija vam bo vzela le minutko vašega časa.

Hvala!

*Če imate kakršnekoli težave s prijavo ali registracijo me lahko kontaktirate preko e-maila: maja.janes7@gmail.com

Join the forum, it's quick and easy

PERNATI PRIJATELJI
Lep pozdrav in dobrodošli na forumu!

Če ste že registrirani član foruma, kliknite gumb "prijava" in vstopite v forum. Če ste forum obiskali prvič in še niste njegov član, pa se prosim registrirajte. Registracija vam bo vzela le minutko vašega časa.

Hvala!

*Če imate kakršnekoli težave s prijavo ali registracijo me lahko kontaktirate preko e-maila: maja.janes7@gmail.com
PERNATI PRIJATELJI
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

.

2 posters

Go down

. Empty .

Objavlja  senegalska papiga Pet 21 Sep 2012, 00:05

naš papagajček pa grize in grize, in to kar tako malo za šalo...grize pa do krvi, za kazen ga seveda dam v kletko, a mu ne zaleže, čez 10 sem ga dala spet ven in spet grize in grize...KAJ NAREDITI????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!....................
senegalska papiga
senegalska papiga
Član
Član

Število prispevkov : 36
Datum registracije : 22/07/2012
Starost : 29

Nazaj na vrh Go down

. Empty grizljanje

Objavlja  lekovec Pet 21 Sep 2012, 21:50

ŽIVJO

Najprej bi te vprašal,da ni slučajno dobil kake negativne slike o roki?No,predvidevam da ni!Saj veš,da ga ne smeš podit po prostoru z namenom da ga ujameš?
V kletki imej vedno na razpolago igrala ali vejico,ki bo podlegla njenemu grizljanju,ker če se ne deformira,papiga izgubi interes(pri mojem je tako) in s tem tudi ni potešena njena želja po grizljanju.Veš tvoj senegalček ne grize iz hudobije ampak iz potrebe.
In ko že pride do grizljanja roke;
-pusti naj grize,
-lepo mirno večkrat reci au,(NE SE DRET NANJ)
in ob tem ga;
-z drugo roko nežno primi za kljun-glavo in jo umakni.

Jaz sem z mojim maxije to izvajal že od začetka in lahko rečem 'zaenkrat' ,da ne grize.
No,to probaj,pa me obvesti o napredku! Senegalska papiga
Tukaj pa si lahko pogledaš našega maxija https://www.facebook.com/gregor.juntes
lekovec
lekovec
Član
Član

Število prispevkov : 162
Datum registracije : 09/08/2011
Starost : 50

Nazaj na vrh Go down

. Empty Re: .

Objavlja  Gost Sob 22 Sep 2012, 18:02

Lekovec!

Vi ste se pa res lepo potrudili, in naredili dobra domovanja vašim papigam nasmeh
Sem že pri nimfah opazila, in verjamem, da je prijetno okolje zanje tudi eden izmed faktorjev, ki vpliva na obnašanje in pripomore pri vzgoji nasmeh

Lp, M
Gost
Gost

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  lekovec Sob 22 Sep 2012, 18:16

Hvala,se trudim Senegalska papiga
lekovec
lekovec
Član
Član

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  senegalska papiga Sob 22 Sep 2012, 20:00

lekovec: najlepša hvala za nasvet, bom poskusila. v kletko mu bom pa še dodala kakšno vejo ali dve (: Senegalska papiga
senegalska papiga
senegalska papiga
Član
Član

Število prispevkov : 36
Datum registracije : 22/07/2012
Starost : 29

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  lekovec Sob 22 Sep 2012, 20:45

Zanč sm pozabu,ne ga zapirat kao za kazen,ker kletka je njegovo domovanje ne pa kazenski kot.če imaš kako slikco jo prilepi da vidim tega junaka.LP
lekovec
lekovec
Član
Član

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Sponsored content

Sponsored content

Nazaj na vrh Go down