zanimivi oglasi
5 posters
Stran 1 od 1
zanimivi oglasi
Ko ljudje, ki sem ji ne sanja o stvari postavljajo nemogoče pogoje...
http://www.bolha.com/zivali/male-zivali/ptice/amazonko-amazonke-ali-sivi-zako-1282450667.html
Lep pozdrav v našo družbo mnohih hišnih ljublenčkov smo se odločili sprejeti amazonko ali žakoja pogoj je navajenost na ljudi in človeške roke-ne klicat komercialni preprodajalci.
za ptico smo pripravljeni palčati največ 200€ obroček slovenske veterine predpogoj,
LP
http://www.bolha.com/zivali/male-zivali/ptice/amazonko-amazonke-ali-sivi-zako-1282450667.html
Lep pozdrav v našo družbo mnohih hišnih ljublenčkov smo se odločili sprejeti amazonko ali žakoja pogoj je navajenost na ljudi in človeške roke-ne klicat komercialni preprodajalci.
za ptico smo pripravljeni palčati največ 200€ obroček slovenske veterine predpogoj,
LP
Gost- Gost
Re: zanimivi oglasi
živjo
Phahaha... Mi lahko nekdo pove kakšen je obroček slovenske veterine?
lp
Phahaha... Mi lahko nekdo pove kakšen je obroček slovenske veterine?
lp
dires- Član
- Število prispevkov : 156
Datum registracije : 01/04/2010
Starost : 30
Ma NO COMMENT,
samo taki ljudje res ne bi smeli imet živali, ker če se ne morejo pozanimat niti o osnovnih stvareh pred nakupom, potem veš, da imajo luknjo v znanju tudi pri vsem ostalem kar spada zraven...
To da ljudje izsiljujejo s ceno še nekako razumem, ampak da z obročkom veterine??? to ti pa res vse pove
samo taki ljudje res ne bi smeli imet živali, ker če se ne morejo pozanimat niti o osnovnih stvareh pred nakupom, potem veš, da imajo luknjo v znanju tudi pri vsem ostalem kar spada zraven...
To da ljudje izsiljujejo s ceno še nekako razumem, ampak da z obročkom veterine??? to ti pa res vse pove
Gost- Gost
živjo
Hehehe,.. poznam take ljudi, ponavadi so taki, ki se imajo za nekaj več, recimo študirani, in na druge gledajo z viška. To kar osebno pri ljudeh najbolj sovražim... Potem pa se delajo pametne z nevem kakšnimi izrazi. Tak od mene nikoli ne bi dobil živali v skrbništvo, pa ni važno koliko je pripravljen plačati.
lp
Hehehe,.. poznam take ljudi, ponavadi so taki, ki se imajo za nekaj več, recimo študirani, in na druge gledajo z viška. To kar osebno pri ljudeh najbolj sovražim... Potem pa se delajo pametne z nevem kakšnimi izrazi. Tak od mene nikoli ne bi dobil živali v skrbništvo, pa ni važno koliko je pripravljen plačati.
lp
dires- Član
- Število prispevkov : 156
Datum registracije : 01/04/2010
Starost : 30
Res, zelo zanimiv oglas, pa še postavljajo ceno
100 ljudi, 100 čudi. Ni kaj.
Na akvarističnem forumu, kjer sem bolj dejaven, se je nekdo od članov "spotaknil" ob drugega člana zaradi njegove rabe slovnice (upravičeno!) in ga na to opozoril. Ker je forum javni medij se spodobi, da se piše v pravilni slovenščini (od velike začetnice, ločil, pogovornih besed itd.).
Veste kakšen odgovor je dobil? Še sam si nisem predstavljal, da obstajajo takšni posamezniki.
Da on zagotovo zna pravilno uporabljati slovnico in ne vem kaj je še vse zapisal v svojem prispevku, ker je diplomirani inženir.
To me je tako razburilo, da sem se v debato vključil tudi sam. Razlog - ker sem tudi sam inženir in si kaj takšnega ne bi nikoli dopustil in se hvalil naokoli, še sploh zato, ker skoraj vsi, z menoj vred, naredimo kakšno slovnično napako. Kaj takšnega pa še ne, resnično. Njegov prispevek je bil prav ponižujoč do ostalih članov foruma, a so ga k sreči izbrisali.
100 ljudi, 100 čudi. Ni kaj.
Na akvarističnem forumu, kjer sem bolj dejaven, se je nekdo od članov "spotaknil" ob drugega člana zaradi njegove rabe slovnice (upravičeno!) in ga na to opozoril. Ker je forum javni medij se spodobi, da se piše v pravilni slovenščini (od velike začetnice, ločil, pogovornih besed itd.).
Veste kakšen odgovor je dobil? Še sam si nisem predstavljal, da obstajajo takšni posamezniki.
Da on zagotovo zna pravilno uporabljati slovnico in ne vem kaj je še vse zapisal v svojem prispevku, ker je diplomirani inženir.
To me je tako razburilo, da sem se v debato vključil tudi sam. Razlog - ker sem tudi sam inženir in si kaj takšnega ne bi nikoli dopustil in se hvalil naokoli, še sploh zato, ker skoraj vsi, z menoj vred, naredimo kakšno slovnično napako. Kaj takšnega pa še ne, resnično. Njegov prispevek je bil prav ponižujoč do ostalih članov foruma, a so ga k sreči izbrisali.
jupiter2- Član
- Število prispevkov : 170
Datum registracije : 04/05/2009
Starost : 36
Jupiter!
... včasih se mi zdi da eni prav rabijo forume, da se lahko tako, malo pod krinko nad kom znesejo, ker si pač v živo tega ne upajo
ha ha, še dobro, da ni bilo mene takrat na forumu, ker se tudi ne bi mogla zadržat ob takih komentarjih, in bi se gotovo vmešala zraven
... včasih se mi zdi da eni prav rabijo forume, da se lahko tako, malo pod krinko nad kom znesejo, ker si pač v živo tega ne upajo
ha ha, še dobro, da ni bilo mene takrat na forumu, ker se tudi ne bi mogla zadržat ob takih komentarjih, in bi se gotovo vmešala zraven
Gost- Gost
Tako je metka26, enostavno se nisem moral zadržati, saj me motijo nekateri posamezniki, ki mislijo, da so nekaj več od drugih. Pri teh pa je problem, saj mislijo, da so vredni več, a kaj hitro pristanejo na realnih tleh (vsi poznamo pregovor Kdor visoko leta, nizko pade).
jupiter2- Član
- Število prispevkov : 170
Datum registracije : 04/05/2009
Starost : 36
..pa saj ni res..
mi gdo pdari papigo zeleni aleksader ali aro
http://www.bolha.com/zivali/male-zivali/ptice/mi-gdo-pdari-papigo-zeleni-aleksader-ali-aro-1283813030.html?aclct=1353862845
mi gdo pdari papigo zeleni aleksader ali aro
http://www.bolha.com/zivali/male-zivali/ptice/mi-gdo-pdari-papigo-zeleni-aleksader-ali-aro-1283813030.html?aclct=1353862845
Gost- Gost
Ja vidiš Metka jaz se takih oglasov ponavadi izognem oziroma poskušam ignorirat pa to ne zato ker bi mi bilo vseeno ampak ker sem glede teh stvari preveč občutljiv in mimogrede lahko prekoračim mejo dobrega okusa in povem kaj kar nebi smel.Dan danes pa si kaj takega ne moreš privoščit ker te lahko že vsak "bizgec" ki se mu zahoče toži za take in drugačne reči.
rado7rado- Član
- Število prispevkov : 100
Datum registracije : 17/12/2009
ha ha Rado, saj jaz tudi malo cvikam pri teh dveh, da me bosta preganjala zaradi distribucije avtorskega dela, ker če smo si odkriti, takšnih oglasov res ni sposoben vsak stvorit...
Gost- Gost
Ha ha Metka ta o avtorskem delu je pa dobra. Ja glej eni si pač upajo take bedarije napisat (jaz žal nimam tolko j..c) .Me pa zanima če se je našel kak ...Noja pač posameznik ki je padel na to finto
rado7rado- Član
papagaj z kletko
http://www.bolha.com/zivali/male-zivali/ptice/papagaj-z-kletko-1284065600.html?aclct=1354811870
prodam papagaja z kletko z podstavkom papagaj je vrste nimfa star 2 leta prodam ga ker otrok nima časa za njega pokličite po 19.00 uri ceno sem pripravljen še malo spustit če ste resni kupec.
Gost- Gost
Ta me niti ne gane tako. Človek je otroku kupil, kar si je zaželel. Zdaj pa je otroku želja pošla, za žival nima časa starši pa ne želijo podpirati otrokovih muh in bodo žival prodali.
prlekj- Član
- Število prispevkov : 99
Datum registracije : 21/03/2011
Starost : 48
Res se najdejo razni oglasi. Jaz pa sem se oločil poiskati raco chajuga,če kdo ve,da jih kdo goji se priporočam za podatke.
metka26 je napisal/a:papagaj z kletko
http://www.bolha.com/zivali/male-zivali/ptice/papagaj-z-kletko-1284065600.html?aclct=1354811870
prodam papagaja z kletko z podstavkom papagaj je vrste nimfa star 2 leta prodam ga ker otrok nima časa za njega pokličite po 19.00 uri ceno sem pripravljen še malo spustit če ste resni kupec.
hitri- Član
- Število prispevkov : 74
Datum registracije : 27/08/2012
Starost : 61
Uuuu potem pa ga moram takoj kontaktirati.škoda da ni dal še telefonske da bi ga lažje kontaktiral
rado7rado- Član
ha ha, me spominja na une specialne krave v Angliji, ko jih ves čas neki božajo in masirajo, da ima potem govedina lahko astronomsko ceno
Gost- Gost
Stran 1 od 1