PERNATI PRIJATELJI
Lep pozdrav in dobrodošli na forumu!

Če ste že registrirani član foruma, kliknite gumb "prijava" in vstopite v forum. Če ste forum obiskali prvič in še niste njegov član, pa se prosim registrirajte. Registracija vam bo vzela le minutko vašega časa.

Hvala!

*Če imate kakršnekoli težave s prijavo ali registracijo me lahko kontaktirate preko e-maila: maja.janes7@gmail.com

Join the forum, it's quick and easy

PERNATI PRIJATELJI
Lep pozdrav in dobrodošli na forumu!

Če ste že registrirani član foruma, kliknite gumb "prijava" in vstopite v forum. Če ste forum obiskali prvič in še niste njegov član, pa se prosim registrirajte. Registracija vam bo vzela le minutko vašega časa.

Hvala!

*Če imate kakršnekoli težave s prijavo ali registracijo me lahko kontaktirate preko e-maila: maja.janes7@gmail.com
PERNATI PRIJATELJI
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

zanimivi oglasi

5 posters

Go down

zanimivi oglasi Empty zanimivi oglasi

Objavlja  Gost Čet 15 Nov 2012, 07:49

Ko ljudje, ki sem ji ne sanja o stvari postavljajo nemogoče pogoje... zavijanje z očmi

http://www.bolha.com/zivali/male-zivali/ptice/amazonko-amazonke-ali-sivi-zako-1282450667.html

Lep pozdrav v našo družbo mnohih hišnih ljublenčkov smo se odločili sprejeti amazonko ali žakoja pogoj je navajenost na ljudi in človeške roke-ne klicat komercialni preprodajalci.

za ptico smo pripravljeni palčati največ 200€ obroček slovenske veterine predpogoj,

LP
Gost
Gost

Nazaj na vrh Go down

zanimivi oglasi Empty Re: zanimivi oglasi

Objavlja  dires Čet 15 Nov 2012, 08:54

živjo

Phahaha... Mi lahko nekdo pove kakšen je obroček slovenske veterine? zelo vesel

lp
dires
dires
Član
Član

Število prispevkov : 156
Datum registracije : 01/04/2010
Starost : 30

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Gost Čet 15 Nov 2012, 17:29

Ma NO COMMENT, zavijanje z očmi

samo taki ljudje res ne bi smeli imet živali, ker če se ne morejo pozanimat niti o osnovnih stvareh pred nakupom, potem veš, da imajo luknjo v znanju tudi pri vsem ostalem kar spada zraven... jokanje

To da ljudje izsiljujejo s ceno še nekako razumem, ampak da z obročkom veterine??? to ti pa res vse pove ideja
Gost
Gost

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  dires Čet 15 Nov 2012, 22:32

živjo

Hehehe,.. poznam take ljudi, ponavadi so taki, ki se imajo za nekaj več, recimo študirani, in na druge gledajo z viška. To kar osebno pri ljudeh najbolj sovražim... Potem pa se delajo pametne z nevem kakšnimi izrazi. Tak od mene nikoli ne bi dobil živali v skrbništvo, pa ni važno koliko je pripravljen plačati.

lp zelo vesel
dires
dires
Član
Član

Število prispevkov : 156
Datum registracije : 01/04/2010
Starost : 30

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  jupiter2 Pet 16 Nov 2012, 01:39

Res, zelo zanimiv oglas, pa še postavljajo ceno zavijanje z očmi

100 ljudi, 100 čudi. Ni kaj.

Na akvarističnem forumu, kjer sem bolj dejaven, se je nekdo od članov "spotaknil" ob drugega člana zaradi njegove rabe slovnice (upravičeno!) in ga na to opozoril. Ker je forum javni medij se spodobi, da se piše v pravilni slovenščini (od velike začetnice, ločil, pogovornih besed itd.).

Veste kakšen odgovor je dobil? Še sam si nisem predstavljal, da obstajajo takšni posamezniki.
Da on zagotovo zna pravilno uporabljati slovnico in ne vem kaj je še vse zapisal v svojem prispevku, ker je diplomirani inženir.

To me je tako razburilo, da sem se v debato vključil tudi sam. Razlog - ker sem tudi sam inženir in si kaj takšnega ne bi nikoli dopustil in se hvalil naokoli, še sploh zato, ker skoraj vsi, z menoj vred, naredimo kakšno slovnično napako. Kaj takšnega pa še ne, resnično. Njegov prispevek je bil prav ponižujoč do ostalih članov foruma, a so ga k sreči izbrisali.
jupiter2
jupiter2
Član
Član

Število prispevkov : 170
Datum registracije : 04/05/2009
Starost : 36

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Gost Pet 16 Nov 2012, 02:11

Jupiter!

... včasih se mi zdi da eni prav rabijo forume, da se lahko tako, malo pod krinko nad kom znesejo, ker si pač v živo tega ne upajo nasmeh

ha ha, še dobro, da ni bilo mene takrat na forumu, ker se tudi ne bi mogla zadržat ob takih komentarjih, in bi se gotovo vmešala zraven nasmeh
Gost
Gost

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  jupiter2 Pet 16 Nov 2012, 21:37

Tako je metka26, enostavno se nisem moral zadržati, saj me motijo nekateri posamezniki, ki mislijo, da so nekaj več od drugih. Pri teh pa je problem, saj mislijo, da so vredni več, a kaj hitro pristanejo na realnih tleh (vsi poznamo pregovor Kdor visoko leta, nizko pade).
jupiter2
jupiter2
Član
Član

Število prispevkov : 170
Datum registracije : 04/05/2009
Starost : 36

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Gost Pon 26 Nov 2012, 00:21

Gost
Gost

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  rado7rado Pon 26 Nov 2012, 00:58

Ja vidiš Metka jaz se takih oglasov ponavadi izognem oziroma poskušam ignorirat pa to ne zato ker bi mi bilo vseeno ampak ker sem glede teh stvari preveč občutljiv in mimogrede lahko prekoračim mejo dobrega okusa in povem kaj kar nebi smel.Dan danes pa si kaj takega ne moreš privoščit ker te lahko že vsak "bizgec" ki se mu zahoče toži za take in drugačne reči.
rado7rado
rado7rado
Član
Član

Število prispevkov : 100
Datum registracije : 17/12/2009

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Gost Pon 26 Nov 2012, 01:13

ha ha Rado, saj jaz tudi malo cvikam pri teh dveh, da me bosta preganjala zaradi distribucije avtorskega dela, ker če smo si odkriti, takšnih oglasov res ni sposoben vsak stvorit... smejanje
Gost
Gost

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  rado7rado Pon 26 Nov 2012, 02:58

Ha ha Metka ta o avtorskem delu je pa dobra. zelo vesel Ja glej eni si pač upajo take bedarije napisat (jaz žal nimam tolko j..c) zelo vesel .Me pa zanima če se je našel kak ...Noja pač posameznik ki je padel na to finto
rado7rado
rado7rado
Član
Član

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Gost Sob 08 Dec 2012, 19:37

papagaj z kletko

http://www.bolha.com/zivali/male-zivali/ptice/papagaj-z-kletko-1284065600.html?aclct=1354811870

prodam papagaja z kletko z podstavkom papagaj je vrste nimfa star 2 leta prodam ga ker otrok nima časa za njega pokličite po 19.00 uri ceno sem pripravljen še malo spustit če ste resni kupec.
Gost
Gost

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  prlekj Ned 09 Dec 2012, 08:10

Ta me niti ne gane tako. Človek je otroku kupil, kar si je zaželel. Zdaj pa je otroku želja pošla, za žival nima časa starši pa ne želijo podpirati otrokovih muh in bodo žival prodali. nasmeh
prlekj
prlekj
Član
Član

Število prispevkov : 99
Datum registracije : 21/03/2011
Starost : 48

Nazaj na vrh Go down

zanimivi oglasi Empty Res se najdejo razni oglasi. Jaz pa sem se oločil poiskati raco chajuga,če kdo ve,da jih kdo goji se priporočam za podatke.

Objavlja  hitri Pon 10 Dec 2012, 09:27

metka26 je napisal/a:
papagaj z kletko

http://www.bolha.com/zivali/male-zivali/ptice/papagaj-z-kletko-1284065600.html?aclct=1354811870

prodam papagaja z kletko z podstavkom papagaj je vrste nimfa star 2 leta prodam ga ker otrok nima časa za njega pokličite po 19.00 uri ceno sem pripravljen še malo spustit če ste resni kupec.
hitri
Član
Član

Število prispevkov : 74
Datum registracije : 27/08/2012
Starost : 61

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  rado7rado Ned 16 Dec 2012, 09:04

Uuuu potem pa ga moram takoj kontaktirati.škoda da ni dal še telefonske da bi ga lažje kontaktiral nasmeh nasmeh
rado7rado
rado7rado
Član
Član

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Gost Ned 16 Dec 2012, 09:16

ha ha, me spominja na une specialne krave v Angliji, ko jih ves čas neki božajo in masirajo, da ima potem govedina lahko astronomsko ceno zavijanje z očmi smejanje
Gost
Gost

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Sponsored content

Sponsored content

Nazaj na vrh Go down

Nazaj na vrh

- Similar topics