knjiga
3 posters
Stran 1 od 1
knjiga
Živjo doma sem med prebiranjem knjig našel knjigo
Marko Prašnikar- KANARČKI
Mi lahko kdo pove kaj več o tej knjigi?, knjiga se mi zdi zelo poučna.
doberman- Član
- Število prispevkov : 289
Datum registracije : 04/12/2011
Starost : 28
Re: knjiga
doberman je napisal/a:Živjo doma sem med prebiranjem knjig našel knjigo
Veseli me za odkritje Prašnikarjeve knjige Kanarčki iz leta 1983. Knjiga je edini dosedanji obsežen priročnik o spoznavanju osnov vzreje barvnih kanarčkov. V enem od člankov na forumo sem ta priročnik imenoval Aabecednik in Katekizem slovenskih ptičarjev. Toplo ti priporočam, da ga začneš študirati in ne samo brati. S tem ti hočem reči, da ti najbrž nekatere stvari ne bodo takoj jasne, če še ne poznaš široko barvno paleto kanarčkov.
Vse zapletene izraze in pomene iz teksta si izpiši, da ti bomo na forumu razložili na morda bolj preprost način.
Večji del genetike, prehrane, bolezni in oskrbe, ki je opisana v tej knjigi velja tudi za druge ptice.
Alojzij- V.I.P.
- Število prispevkov : 1071
Datum registracije : 19/10/2010
Starost : 67
Resje, ob hitrem prebiranju in listanju strani sem opazil da je kanarček oz. kanarčki zelo dobro opisani, vse o vsem.
Sem kar začudeno gledal ko sem jo našel na polici kjer so knjige, ki se jih v 16 letih enkrat nisem dotaknil.
Sem kar začudeno gledal ko sem jo našel na polici kjer so knjige, ki se jih v 16 letih enkrat nisem dotaknil.
doberman- Član
- Število prispevkov : 289
Datum registracije : 04/12/2011
Starost : 28
Jaka, sigurno to nekaj pomeni in knjiga ni brez razloga čakala tam le v prave roke je morala pasti
Zdaj pa res, kot ti je že g. Alojzij svetoval, pridno študiraj, in tudi na forum pošlji kakšne zanimive in koristne informacije
Zdaj pa res, kot ti je že g. Alojzij svetoval, pridno študiraj, in tudi na forum pošlji kakšne zanimive in koristne informacije
Gost- Gost
Knjiga
Ugotavljam, da smo v preteklosti o marsikaterem vprašanju v forumu že precej napisali. Med drugim lahko o Prašnikarjevi knjigi preberete tudi, če odprete spodnji prispevek:
http://www.pernati-prijatelji.com/t516-knjige-o-kanarckih?highlight=Kanar%C4%8Dki
http://www.pernati-prijatelji.com/t516-knjige-o-kanarckih?highlight=Kanar%C4%8Dki
Joško- V.I.P.
- Število prispevkov : 421
Datum registracije : 18/09/2010
Starost : 74
Stran 1 od 1