PETELINI NA RAZSTAVI
3 posters
Stran 1 od 1
PETELINI NA RAZSTAVI
Rubrika KOKOŠI nekako sameva s prispevki, zato bom prilepil nekaj slikic različnih pasem petelinov, ki so bili razstavljeni na razstavi v Italiji.
Alojzij- V.I.P.
- Število prispevkov : 1071
Datum registracije : 19/10/2010
Starost : 67
Re: PETELINI NA RAZSTAVI
Kurike...........
doberman- Član
- Število prispevkov : 289
Datum registracije : 04/12/2011
Starost : 28
Kalifornijske prepelice
Žal prepelic nisem slikal. Pritegnile so me edino kalifornjiske prepelice. Bile so v prodaji, vendar nekako v senci ostalih ptic.
Alojzij- V.I.P.
- Število prispevkov : 1071
Datum registracije : 19/10/2010
Starost : 67
Vseeno hvala za odgovor drugače me je pa bolj zanimalo, če so bile lepe,tako v bistvu neopuljene, ne vem kako bi se izrazila
ker so mi prepeličke take luškane živalice, sploh tamale - kitajske, ampak še nisem imela sreče da bi videla lepe cele, vedno so vse gole - opuljene po hrbtu... Tudi v Sačile je bilo ogromno takih, ne vem pa kako je to pri teh bolj specialnih razstavah, a jih že toliko mesecev prej izolirajo, da se ne morejo ena drugo poškodovat, ali kaj sploh lahko naredijo??
ker so mi prepeličke take luškane živalice, sploh tamale - kitajske, ampak še nisem imela sreče da bi videla lepe cele, vedno so vse gole - opuljene po hrbtu... Tudi v Sačile je bilo ogromno takih, ne vem pa kako je to pri teh bolj specialnih razstavah, a jih že toliko mesecev prej izolirajo, da se ne morejo ena drugo poškodovat, ali kaj sploh lahko naredijo??
Gost- Gost
mislim, da bi samo samice bile skupaj,+ en samec;
potem pa kakšna dobra podlaga, seneni drobir, mivka za kopel, dovolj velik prostor in ne preveč ptic,
skrivališča,......in prepeličke mislim, bi bile lepe, problem je, ker jih vsi tiščijo v majhne prostore,
vendar je to ptica odprtih travnikov saj v naravi, prehodi ogromno terena, ko išče hrano v visoki travi, žitu,
sam imam to srečo, da jih že nekaj let opažam na travniku v okolici doma, samca pa sem že večkrat videl tudi peti na krtini,ko pa se mu približaš, pa urno sfrfota, a na krtini pusti belo peno, kot da si je označil, kje je bil.
moje mnenje,....
lp
potem pa kakšna dobra podlaga, seneni drobir, mivka za kopel, dovolj velik prostor in ne preveč ptic,
skrivališča,......in prepeličke mislim, bi bile lepe, problem je, ker jih vsi tiščijo v majhne prostore,
vendar je to ptica odprtih travnikov saj v naravi, prehodi ogromno terena, ko išče hrano v visoki travi, žitu,
sam imam to srečo, da jih že nekaj let opažam na travniku v okolici doma, samca pa sem že večkrat videl tudi peti na krtini,ko pa se mu približaš, pa urno sfrfota, a na krtini pusti belo peno, kot da si je označil, kje je bil.
moje mnenje,....
lp
janez.hans- Član
- Število prispevkov : 130
Datum registracije : 08/02/2012
Starost : 47
saj jaz imam samo enega samca, ampak je tako nadležen, da se ne da povedat
Gost- Gost
Stran 1 od 1