Meta
2 posters
Stran 1 od 1
Meta
Prav lepo pozdravljeni, sem Meta iz Škofje Loke. V hiši nimamo pernatega prijatelja, vsako leto pa na vrtu hranimo zunanje ptice. Najprej smo imeli eno hišico, zadnjih nekaj let pa imamo dve. Ker sta moja starša še iz generacije, ko računalnik še ni bil v tako pogosti uporabi kot je danes, sta me prosila, če lahko na internetu pogledam, katere vrste ptic obiskujejo naši krmilnici. S pomočjo strani "pernati-prijatelji" smo prepoznali nam neznane vrste. Opise in slike sem sprintala na liste, da sta starša lahko prebrala tekste. Opazila sem, da sta nekatere opise posodila tudi svojim prijateljem. Hvala za lepo tekstovno in slikovno gradivo, dostopno na vaši strani.
Pozdrav iz Škofje Loke in lepe prihajajoče praznike!
MetaO- Novi član
- Število prispevkov : 2
Datum registracije : 28/11/2010
Starost : 43
Re: Meta
MetaO je napisal/a:Prav lepo pozdravljeni, sem Meta iz Škofje Loke. V hiši nimamo pernatega prijatelja, vsako leto pa na vrtu hranimo zunanje ptice. Najprej smo imeli eno hišico, zadnjih nekaj let pa imamo dve. Ker sta moja starša še iz generacije, ko računalnik še ni bil v tako pogosti uporabi kot je danes, sta me prosila, če lahko na internetu pogledam, katere vrste ptic obiskujejo naši krmilnici. S pomočjo strani "pernati-prijatelji" smo prepoznali nam neznane vrste. Opise in slike sem sprintala na liste, da sta starša lahko prebrala tekste. Opazila sem, da sta nekatere opise posodila tudi svojim prijateljem. Hvala za lepo tekstovno in slikovno gradivo, dostopno na vaši strani.
Meta, podobnih člankov smo izredno veseli. Tvoje besede nam dajo potrditev o smiselnosti pisanja na forumu. Tisti, ki opazuje in pomaga pticam zunaj svojega doma je zame mnogo večji
"pernati prijatelj" od nas, ki smo pogosto preveč zagledani v svojega ljubljenčka v kletki.
Alojzij- V.I.P.
- Število prispevkov : 1071
Datum registracije : 19/10/2010
Starost : 67
Re: Meta
Hvala. Forum je pa vsekakor zelo zanimiv in uporaben.
MetaO- Novi član
- Število prispevkov : 2
Datum registracije : 28/11/2010
Starost : 43
Stran 1 od 1