PERNATI PRIJATELJI
Lep pozdrav in dobrodošli na forumu!

Če ste že registrirani član foruma, kliknite gumb "prijava" in vstopite v forum. Če ste forum obiskali prvič in še niste njegov član, pa se prosim registrirajte. Registracija vam bo vzela le minutko vašega časa.

Hvala!

*Če imate kakršnekoli težave s prijavo ali registracijo me lahko kontaktirate preko e-maila: maja.janes7@gmail.com

Join the forum, it's quick and easy

PERNATI PRIJATELJI
Lep pozdrav in dobrodošli na forumu!

Če ste že registrirani član foruma, kliknite gumb "prijava" in vstopite v forum. Če ste forum obiskali prvič in še niste njegov član, pa se prosim registrirajte. Registracija vam bo vzela le minutko vašega časa.

Hvala!

*Če imate kakršnekoli težave s prijavo ali registracijo me lahko kontaktirate preko e-maila: maja.janes7@gmail.com
PERNATI PRIJATELJI
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

voščilo članu MilanuO ob jubilejnem prazniku

+3
milanO
Joško
Ronja
7 posters

Go down

voščilo članu MilanuO ob jubilejnem prazniku Empty voščilo članu MilanuO ob jubilejnem prazniku

Objavlja  Gost Tor 01 Jan 2013, 20:22

voščilo članu MilanuO ob jubilejnem prazniku Milanopage003
Gost
Gost

Nazaj na vrh Go down

voščilo članu MilanuO ob jubilejnem prazniku Empty Re: voščilo članu MilanuO ob jubilejnem prazniku

Objavlja  Ronja Tor 01 Jan 2013, 21:34

Se pridružujem čestitkam - vse lepo!

(Metka, zelo lepo si to pripravila!)
Ronja
Ronja
Član
Član

Število prispevkov : 218
Datum registracije : 04/05/2012
Starost : 46

Nazaj na vrh Go down

voščilo članu MilanuO ob jubilejnem prazniku Empty Voščilo članu MilanuO ob jubilejnem prazniku

Objavlja  Joško Tor 01 Jan 2013, 22:27

Pridružujem se voščilu ostalih članov za jubilejni praznik MilanaO. Ob tem bi posebej pohvalil Metko za odlično podobo njenega voščila. Nekateri člani imate očitno precej umetniškega znanja in sposobnosti, vendar ga premalokrat pokažete na forumu. Prispevki so na ta način bolj gledljivi in mamljivi za komentiranje. Bistvo objavljanja na forumu pa je prav dialog članov. Zato umetniki - priložnost je tu...
Joško
Joško
V.I.P.
V.I.P.

Število prispevkov : 421
Datum registracije : 18/09/2010
Starost : 74

Nazaj na vrh Go down

voščilo članu MilanuO ob jubilejnem prazniku Empty Re: voščilo članu MilanuO ob jubilejnem prazniku

Objavlja  milanO Sre 02 Jan 2013, 05:14

Dragi PERNATI PRIJATELJI
Iz srca se vam zahvaljujem za voščilo še posebej Metki za lepo voščilnico
milanO
milanO
Član
Član

Število prispevkov : 39
Datum registracije : 28/10/2010
Starost : 71

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  dominik Čet 03 Jan 2013, 10:24

Dragi prijatelj še tukaj z moje strani vse naj naj še 40 pa se vidimo pri 100 zelo vesel
dominik
Član
Član

Število prispevkov : 297
Datum registracije : 17/09/2010
Starost : 48

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Darko Kavaš Čet 03 Jan 2013, 23:49

Čestitke tudi z moje strani in upam da boš še mnoga leta aktiven kot do sedaj v ptičjereji.
Darko Kavaš
Darko Kavaš
Član
Član

Število prispevkov : 163
Datum registracije : 20/08/2010
Starost : 46

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  gape Pet 04 Jan 2013, 04:14

Tudi sam se pridružujem vsem čestitkam in vam želim ogromno prelepih dni v družbi svojih ptic in prijateljev,ki so danes zelo velik zaklad v življenju.

gape
gape
Član
Član

Število prispevkov : 136
Datum registracije : 15/05/2010

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  prlekj Pet 04 Jan 2013, 11:23

Tudi z moje strani vse najboljše Milan in še na mnoga zdrava z ptiči obdana. Kanarček Skobčevka 2
prlekj
prlekj
Član
Član

Število prispevkov : 99
Datum registracije : 21/03/2011
Starost : 48

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Sponsored content

Sponsored content

Nazaj na vrh Go down

Nazaj na vrh

- Similar topics