PERNATI PRIJATELJI
Lep pozdrav in dobrodošli na forumu!

Če ste že registrirani član foruma, kliknite gumb "prijava" in vstopite v forum. Če ste forum obiskali prvič in še niste njegov član, pa se prosim registrirajte. Registracija vam bo vzela le minutko vašega časa.

Hvala!

*Če imate kakršnekoli težave s prijavo ali registracijo me lahko kontaktirate preko e-maila: maja.janes7@gmail.com

Join the forum, it's quick and easy

PERNATI PRIJATELJI
Lep pozdrav in dobrodošli na forumu!

Če ste že registrirani član foruma, kliknite gumb "prijava" in vstopite v forum. Če ste forum obiskali prvič in še niste njegov član, pa se prosim registrirajte. Registracija vam bo vzela le minutko vašega časa.

Hvala!

*Če imate kakršnekoli težave s prijavo ali registracijo me lahko kontaktirate preko e-maila: maja.janes7@gmail.com
PERNATI PRIJATELJI
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

MarTez

2 posters

Go down

MarTez Empty MarTez

Objavlja  Martez Sob 19 Jan 2013, 15:41

Pozdravljeni!

Moje ime je Renato in prihajam iz Maribora. Imel sem že kanarčka ter tri skobčevke standard. Istočasno pa so jim družbo delale tri želve rdečevratke, 250l sladkovodni akvarij ter psička. Bil sem pred leti tudi član DOPPS-a in pomagal pri preštevanju in kontroli ptic na reki Dravi. Naj ptice so mi sove, pa naj bo skovik ali pa velika uharica. Zelo me zanimajo tudi golobi pismonoše. Če bi sam imel možnost bi imel jih nekaj. Žena pravi da iz teh nekaj bi znalo jih priti 50 na koncu zelo vesel Vsekakor si želim pridobiti več znanja o pticah, spoznati mogoče kakšnega rejca in ako Bog da, kdaj mogoče tudi v živo spremljati pismonoše.
Martez
Martez
Novi član
Novi član

Število prispevkov : 2
Datum registracije : 13/01/2013
Starost : 59

Nazaj na vrh Go down

MarTez Empty Re: MarTez

Objavlja  lekovec Sob 19 Jan 2013, 22:23

POZDRAVLJEN IN DOBRODOŠEL RENATO

Vidim(o),da je tvoje življenje kar gosto prepleteno z živalskimi sopotniki vse vrst,to o štetju ptic se mi zdi super zanimivo.Glede spoznavanja rejcev tu ne-boš imel težav,ker jih je kar nekaj.Pa tudi glede golobov je bilo v zadnjem obdoju veliko zanimivega napisanega.Tako da,si pišemo in se beremo.

LP & ČAO
lekovec
lekovec
Član
Član

Število prispevkov : 162
Datum registracije : 09/08/2011
Starost : 50

Nazaj na vrh Go down

Nazaj na vrh