Kanarčki 2013
3 posters
Stran 1 od 1
Kanarčki 2013
Nad papigami skobčevkami smo obupali zaradi vseh mogočih težav, najbolj pa zaradi izpadanja perja, baje je to nek neozdravljiv virus. Tako smo se odločili za kanarčke.
Vzrejna sezona pri kanarčkih je že v polnem teku in kaže odlično, za prvič nasploh
Mogoče še malo slik za boljšo predstavo
tole bo pa za mladičke, ko bodo samostojni
Vzrejna sezona pri kanarčkih je že v polnem teku in kaže odlično, za prvič nasploh
Mogoče še malo slik za boljšo predstavo
tole bo pa za mladičke, ko bodo samostojni
monika.kanarcek- Član
- Število prispevkov : 42
Datum registracije : 21/02/2012
Kanarčki2013
Vzreditelji kanarčkov pravijo, da ni lepšega "pušeljčka" od polnega gnezda mladičev, ki prosijo za hrano. Na ta pregovor me je spomnila tvoja prva fotografija. Tvoje kletke in voljera so zelo praktične in ustrezajo minimalnim standardom za vzrejo kanarčkov. Prepričan sem, da bodo mladiči krepki in zdravi, in da ti bodo v veliko veselje. Meni je še posebej všeč rumeni intenzivni lipokromski kanarček. Poskušaj ohraniti njegovo čudovito rumeno barvo in ga ne križaj z rdečim ali oranžnim kanarčkom. Lepo intenziteto rdeče lipokromske barve boš ohranila tudi, če boš parila med seboj rdeče kanarčke. Seveda moraš biti pozorna, da ne boš križala lipokromskih z melaninskimi kanarčki.
Ob gledanju fotografij in branju teksta sem dobil občutek, da si se vzreje kanarčkov lotila načrtno. To je edino zagotovilo, da ti bo ta hobi še dolgo v veselje.
Ob gledanju fotografij in branju teksta sem dobil občutek, da si se vzreje kanarčkov lotila načrtno. To je edino zagotovilo, da ti bo ta hobi še dolgo v veselje.
Joško- V.I.P.
- Število prispevkov : 421
Datum registracije : 18/09/2010
Starost : 74
Re: Kanarčki 2013
A mogoče še kdo ve kakšne barve so obročki za letošnje leto?
LIŠČEK01- Član
- Število prispevkov : 71
Datum registracije : 12/09/2012
Starost : 27
Re: Kanarčki 2013
Hvala, tudi mene veselijo takšni pušeljčki posebej sedaj, ko je zunaj mrzlo in polno snega.
Barva obročkov pa se verjetno vidi na slikah mladičkov, če še niste opazili
Barva obročkov pa se verjetno vidi na slikah mladičkov, če še niste opazili
monika.kanarcek- Član
- Število prispevkov : 42
Datum registracije : 21/02/2012
Stran 1 od 1