PERNATI PRIJATELJI
Lep pozdrav in dobrodošli na forumu!

Če ste že registrirani član foruma, kliknite gumb "prijava" in vstopite v forum. Če ste forum obiskali prvič in še niste njegov član, pa se prosim registrirajte. Registracija vam bo vzela le minutko vašega časa.

Hvala!

*Če imate kakršnekoli težave s prijavo ali registracijo me lahko kontaktirate preko e-maila: maja.janes7@gmail.com

Join the forum, it's quick and easy

PERNATI PRIJATELJI
Lep pozdrav in dobrodošli na forumu!

Če ste že registrirani član foruma, kliknite gumb "prijava" in vstopite v forum. Če ste forum obiskali prvič in še niste njegov član, pa se prosim registrirajte. Registracija vam bo vzela le minutko vašega časa.

Hvala!

*Če imate kakršnekoli težave s prijavo ali registracijo me lahko kontaktirate preko e-maila: maja.janes7@gmail.com
PERNATI PRIJATELJI
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Jajček

2 posters

Go down

Jajček Empty Jajček

Objavlja  niiity Sob 02 Mar 2013, 05:47

No danes ponoči je samička izlegla prvi jajček, samo ga je očitno nosila okoli ali kaj podobnega ter ga je razbila.
Na novo sem ji naredila gnezdo, kjer se največ zadržuje in upam da bodo sedaj celi.

Ali ima mogoče kdo kak nasvet glede gnezda ali zakaj je bil prvi jajček razbit?

Hvala za odgovor
Anita Aleksander 5
niiity
niiity
Član
Član

Število prispevkov : 21
Datum registracije : 12/10/2010
Starost : 32

Nazaj na vrh Go down

Jajček Empty Re: Jajček

Objavlja  KIKO Sob 02 Mar 2013, 09:46

Včasih jajček razbijejo, če preveč gledaš v gnezdo, saj se ustrašijo, ter mislijo , da jim ga hočeš vzeti in ga lahko v strahu pomendrajo. Pri moji teti sem videla, ko je samička razbila dva jajčka, vendar je bil potem še eden. Iz njega je uspešno prišel mladiček. Vso srečo pri drugih jajčkih!
Kiko
KIKO
Član
Član

Število prispevkov : 14
Datum registracije : 17/02/2013
Starost : 25

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  niiity Sob 02 Mar 2013, 19:15

hvala za odgovor.

Bom bolj opisala kaj se je zgodilo. samička je v isti noči izlegla in razbila jajček.
Jajček je bil razbit daleč od svojega gnezda.
V gnezdo se pa vidi ker ga imamo na dnu kletke ni zavarovan pred pogledi mene smejanje2
Se poskušam čim bolj izogibati tega para, vendar med hranjenjem ni mogoče drugače zelo vesel
niiity
niiity
Član
Član

Število prispevkov : 21
Datum registracije : 12/10/2010
Starost : 32

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Sponsored content

Sponsored content

Nazaj na vrh Go down