opravičilo
Stran 1 od 1
opravičilo
Kljub temu, da so bili vsi prejšnji komentarji izbrisani, še vedno pričakujem pojasnilo in opravičilo članice, ker zame samo z izbrisom (že drugič) stvar ni zaključena, in bom zadevo razčistila, ker se bo sicer ponavljalo v nedogled. Zato ponovno objavljam moj poziv :
Ga monikam, g. mirko lj, g. jakob ali katerikoli drugi vaš profil ustvarjen z istim namenom!
Zahtevam takojšnje pojasnilo gornjega komentarja, glede padlih mask in edine sramote tega foruma, ki se nanaša osebno name, in seveda tudi takojšnje opravičilo, kajti sicer bom prisiljena zahtevati sodni nalog za preiskavo vira sporočila, kar pa vam bo povzročilo še dodatne nevšečnosti. Kaj bo sledilo od tu dalje, mi pa najbrž ni potrebno razlagati..
Zato kot že rečeno, pričakujem takojšnje pojasnilo in opravičilo.
V kolikor pa administratorka smatra, da se take zadeve lahko rešujejo samo z izbrisi, pa prosim, da izbriše tudi moj profil, vključno z vsemi mojimi prispevki in komentarji!
Lep pozdrav, Metka
Ga monikam, g. mirko lj, g. jakob ali katerikoli drugi vaš profil ustvarjen z istim namenom!
Maske su pale, fotke u profilu više nema. Svi smo znali za Metko26 a tebi Ptićar svaka čast, da si objavio. Samo jedna sramota je na ovome forumu, ostali su ok. Želim ti sve najbolje. Jaka.
Zahtevam takojšnje pojasnilo gornjega komentarja, glede padlih mask in edine sramote tega foruma, ki se nanaša osebno name, in seveda tudi takojšnje opravičilo, kajti sicer bom prisiljena zahtevati sodni nalog za preiskavo vira sporočila, kar pa vam bo povzročilo še dodatne nevšečnosti. Kaj bo sledilo od tu dalje, mi pa najbrž ni potrebno razlagati..
Zato kot že rečeno, pričakujem takojšnje pojasnilo in opravičilo.
V kolikor pa administratorka smatra, da se take zadeve lahko rešujejo samo z izbrisi, pa prosim, da izbriše tudi moj profil, vključno z vsemi mojimi prispevki in komentarji!
Lep pozdrav, Metka
Gost- Gost
Stran 1 od 1