OBLEKA ZA LETENJE (bird flight suit)
4 posters
PERNATI PRIJATELJI :: Kanarčki, papige, eksote in druge ptice :: Papige :: Mali in veliki aleksandri :: Mali aleksandri
Stran 1 od 1
OBLEKA ZA LETENJE (bird flight suit)
Se opravičujem, če je tema že kje načeta, vendar je nisem še zasledila.
Zanima me namreč, kje bi se dalo to ''obleko'' dobiti, in za zmerno ceno. Bliža se poletje in naš Miki je navajen da je zmeraj pri nas, ko je bil še tam okrog 3eh mesecev je bil z nami na vrtu poleti. Sedaj je že malo večji (8 mesecev bo), zato me zanima kje bi se dalo dobiti tako obleko, da se ga počasi navadi na njo, in da gre lahko kasneje tudi ven z nami, na sprehode, itd. (Živimo ob gozdu in reki, veliko narave).
Po trgovinah v sloveniji še nisem zasledila da bi se kje to prodajalo, da bi mu pa kupla samo ketnico za na nogo, me je pa strah, da če bi že hotel letati okoli bi ga samo v nogo žulilo.
No če bi kdo kaj več vedel, naj prosim napiše, pa tudi mnenje če se sploh splača kupiti tako obleko najlepša hvala
Zanima me namreč, kje bi se dalo to ''obleko'' dobiti, in za zmerno ceno. Bliža se poletje in naš Miki je navajen da je zmeraj pri nas, ko je bil še tam okrog 3eh mesecev je bil z nami na vrtu poleti. Sedaj je že malo večji (8 mesecev bo), zato me zanima kje bi se dalo dobiti tako obleko, da se ga počasi navadi na njo, in da gre lahko kasneje tudi ven z nami, na sprehode, itd. (Živimo ob gozdu in reki, veliko narave).
Po trgovinah v sloveniji še nisem zasledila da bi se kje to prodajalo, da bi mu pa kupla samo ketnico za na nogo, me je pa strah, da če bi že hotel letati okoli bi ga samo v nogo žulilo.
No če bi kdo kaj več vedel, naj prosim napiše, pa tudi mnenje če se sploh splača kupiti tako obleko najlepša hvala
Anastasia60- Član
- Število prispevkov : 18
Datum registracije : 09/07/2012
Starost : 30
Re: OBLEKA ZA LETENJE (bird flight suit)
Pozdravljena prinas boš naramnice zelo teško dobila razen če imaš koga poznanega v Ameriki namreč oni jih ne pošiljajo v Evropo.Prilepim ti sliko da boš vedela iskati to oblekico.Drugače je pa zadeva zelo super in priporočam jo tudi drugim.[img][/img]
dominik- Član
- Število prispevkov : 297
Datum registracije : 17/09/2010
Starost : 48
Najlepša hvala za odgvor! bom še malo bolj raziskala in tudi prilepla link
Anastasia60- Član
Živijo,
jaz imam doma tole zadevo, kupljeno preko e-baya, velikost SMALL. Doma pa imam malega aleksandra, sicer sem ga poskušala privaditi na to amapk ni šlo, mogoče sem začela prepozno pri 2 letih. Je rdeče barve, lahko prodam za ceno se pa dogovorimo. Je še zapakirano, parkrat izprobano pa ni šlo.
Lp, M
http://www.ebay.com/itm/Premier-Feather-Tether-Bird-Harness-and-Leash-Petite-Green-Cockatiels-Conures-/251258868322?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3a80321262
jaz imam doma tole zadevo, kupljeno preko e-baya, velikost SMALL. Doma pa imam malega aleksandra, sicer sem ga poskušala privaditi na to amapk ni šlo, mogoče sem začela prepozno pri 2 letih. Je rdeče barve, lahko prodam za ceno se pa dogovorimo. Je še zapakirano, parkrat izprobano pa ni šlo.
Lp, M
http://www.ebay.com/itm/Premier-Feather-Tether-Bird-Harness-and-Leash-Petite-Green-Cockatiels-Conures-/251258868322?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3a80321262
marrytheseven- Novi član
- Število prispevkov : 5
Datum registracije : 22/09/2011
Starost : 38
Mi je žal nerabimo več smo mu nabavili kletko za zunaj, da bo lahko vseeno z nami
Anastasia60- Član
marrytheseven je napisal/a:Živijo,
Lp, M
Za koliko bi mi lahko prodala? Namreč tudi jaz kupujem nekaj za moji ter kje bi bil možen prevzem? Drugače je verjetno to za Nimfe ker piše Cockatiels
Blaž Novak- Član
- Število prispevkov : 65
Datum registracije : 08/02/2012
Starost : 27
Odgovor na ZS
marrytheseven- Novi član
- Število prispevkov : 5
Datum registracije : 22/09/2011
Starost : 38
Blaž Novak- Član
- Število prispevkov : 65
Datum registracije : 08/02/2012
Starost : 27
Similar topics
» Obnašanje nimfe
» Bird lamp
» 3.Middle Europe Bird Show-Udine
» SOOTHER Topical Spray - Harrison's bird foods
» Bird lamp
» 3.Middle Europe Bird Show-Udine
» SOOTHER Topical Spray - Harrison's bird foods
PERNATI PRIJATELJI :: Kanarčki, papige, eksote in druge ptice :: Papige :: Mali in veliki aleksandri :: Mali aleksandri
Stran 1 od 1