PERNATI PRIJATELJI
Lep pozdrav in dobrodošli na forumu!

Če ste že registrirani član foruma, kliknite gumb "prijava" in vstopite v forum. Če ste forum obiskali prvič in še niste njegov član, pa se prosim registrirajte. Registracija vam bo vzela le minutko vašega časa.

Hvala!

*Če imate kakršnekoli težave s prijavo ali registracijo me lahko kontaktirate preko e-maila: maja.janes7@gmail.com

Join the forum, it's quick and easy

PERNATI PRIJATELJI
Lep pozdrav in dobrodošli na forumu!

Če ste že registrirani član foruma, kliknite gumb "prijava" in vstopite v forum. Če ste forum obiskali prvič in še niste njegov član, pa se prosim registrirajte. Registracija vam bo vzela le minutko vašega časa.

Hvala!

*Če imate kakršnekoli težave s prijavo ali registracijo me lahko kontaktirate preko e-maila: maja.janes7@gmail.com
PERNATI PRIJATELJI
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Določitev spola na podlagi obnašanja

2 posters

Go down

Določitev spola na podlagi obnašanja Empty Določitev spola na podlagi obnašanja

Objavlja  Anastasia60 Čet 16 Maj 2013, 09:04

Pozdravljeni, se opravičujem če je ta tema že kje napisana, vendar sem na neki spletni strani prebrala, da se da spol pri malemu aleksandru ugotoviti tudi na podlagi obnašanja preden se mu naredi značilni obroč (za samčka). Pisalo je, da če je samček, se bo ''šopiril'', takrat ko krila nekako da v obliko srca in ko stegne vrat, celo telo in hodi gor in dol.
Naš to dela že kar nekaj časa in me je samo zanimalo če je ta informacija zanesljiva nasmeh Jutri bo pa star 10 mesecev, tako da je še kar nekaj časa preden bo vidno ali je samček ali samička nasmeh
Najlepša hvala za odgovore in se opravičujem če je vprašanje čisto mimo nerodno
Anastasia60
Anastasia60
Član
Član

Število prispevkov : 18
Datum registracije : 09/07/2012
Starost : 30

Nazaj na vrh Go down

Določitev spola na podlagi obnašanja Empty Re: Določitev spola na podlagi obnašanja

Objavlja  kokoš Tor 21 Maj 2013, 06:41

Ne bi vedela, če so te informacije zanesljive, lahko ti pa povem, da se naš zdaj 3 leta star samček že od malega obnaša tako, kot opisuješ. Zdaj smo mu kupili še (prdvidevam da je) samico, ki pa je na žalost ne mara preveč. Upam, da se bosta s časom vzljubila I love you

Samica je stara zdaj 5 mesecev in se obnaša čisto drugače, kot se je samec. Še vedno je plašna in komaj upa na roko. Je tudi bolj drobna kot samec, ki tehta 150g. Nje mi pa še ni uspelo zvabiti na tehtnico nasmeh

Upam, da sem kaj pomagala.
kokoš
kokoš
Član
Član

Število prispevkov : 47
Datum registracije : 29/03/2010

Nazaj na vrh Go down

Določitev spola na podlagi obnašanja Empty Re: Določitev spola na podlagi obnašanja

Objavlja  Anastasia60 Tor 21 Maj 2013, 06:54

Ja hvala! zelo vesel ste pomagali, sedaj sem malo bolj prepričana zelo vesel

No želim vam vso srečo pri parčku! nasmeh

Ali se tudi po teži da predvidevati kateri spol je papiga?
Anastasia60
Anastasia60
Član
Član

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  kokoš Tor 21 Maj 2013, 07:34

Ne vem, težo sem napisala kot zanimivost in mogoče za primerjavo. Je pa pogosto v živalskem svetu, da so samice manjše. Mislim, da je naša že zrasla, kolikor je mislila. Jo bom poskusila stehtat zelo vesel

kokoš
kokoš
Član
Član

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Anastasia60 Tor 21 Maj 2013, 07:44

aha aha zelo vesel jst našega še nisem stehtala, se nekako boji svetlečih in okroglih stvari, tehtnica je pa taka zaokrožena (kuhinjska). kako hitro zrastejo ^^
Anastasia60
Anastasia60
Član
Član

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  kokoš Tor 21 Maj 2013, 08:31

Zanimivo, da se vaš boji svetlečih stvari nasmeh , naš je najbolj trapast na cd-je. Čist se mu odpelje, ko ga zagleda smejanje , potem ga pa nosi okoli, pa postavlja ob omaro ali pa kar je najbližje (moja noga) zelo vesel
kokoš
kokoš
Član
Član

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Anastasia60 Tor 21 Maj 2013, 20:33

haha res je smejanje2 kakšno je bilo šele za Božič ko smo smrekco postavili, modre svetleče okrogle bunkice, samo potem se je navadil pa je od spodaj prikorakal in jih grizel, tako da nevem nasmeh nasmeh
joj kok so smešni mali navihanci zelo vesel zelo vesel zelo vesel naš pa isto dela samo s copati, všeč mu je karkoli samo da grize in žveči
Anastasia60
Anastasia60
Član
Član

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Sponsored content

Sponsored content

Nazaj na vrh Go down

Nazaj na vrh

- Similar topics