PERNATI PRIJATELJI
Lep pozdrav in dobrodošli na forumu!

Če ste že registrirani član foruma, kliknite gumb "prijava" in vstopite v forum. Če ste forum obiskali prvič in še niste njegov član, pa se prosim registrirajte. Registracija vam bo vzela le minutko vašega časa.

Hvala!

*Če imate kakršnekoli težave s prijavo ali registracijo me lahko kontaktirate preko e-maila: maja.janes7@gmail.com

Join the forum, it's quick and easy

PERNATI PRIJATELJI
Lep pozdrav in dobrodošli na forumu!

Če ste že registrirani član foruma, kliknite gumb "prijava" in vstopite v forum. Če ste forum obiskali prvič in še niste njegov član, pa se prosim registrirajte. Registracija vam bo vzela le minutko vašega časa.

Hvala!

*Če imate kakršnekoli težave s prijavo ali registracijo me lahko kontaktirate preko e-maila: maja.janes7@gmail.com
PERNATI PRIJATELJI
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Oddam malega aleksandra - samička (3 leta)

3 posters

Go down

Oddam malega aleksandra - samička (3 leta) Empty Oddam malega aleksandra - samička (3 leta)

Objavlja  marrytheseven Sre 29 Maj 2013, 23:45

Živjo,

oddam malega aleksandra - zelene barve - samička - stara 3 leta.

Oddam jo, ker zaradi prihoda dojenčka nimamo prostora zanjo, posledično ne bo tudi časa. Papigo smo dobili od neke gospe staro 8 mesecev. Takoj je bila veterinskaro pregledana in ni bilo nobenih znakov bolezni. Tako je papiga pri nas že več kot 2 leti. Imamo jo v stanovanju in jo redno negujemo (kletka, kopanje). Ima letalna krila in vsak dan jo spustim, da se preleti po stanovanju. Ima izredno lepo perje nič ni "oskubljena", dolg rep - negovana. Že 2 leti vali jajca in jih potem čeprav niso oplojena skrbno čuva. Je raznoliko hrano (sadnje, zelelenjava, semena) včasih tudi kakšne testenine in kakšen grižljaj "naše hrane".

Najraje bi jo oddali kakšnemu poštenemu rejcu, da bi imela par in bila v okolju svoje vrste. Privat je nebi oddali, ker bi vrjetno potrebovali veliko truda, da se papiga privadi na drugega človeka.

Želim si jo oddati v prijetno okolje, kjer bi se počutila dobro in ne da jo sedaj, ko nebomo imeli več toliko časa zanemarim in postavim nekam v kot, čeprav nimamo prostora. Zanjo bi radi le najbolje, ker si to zasluži.

Po emailu lahko pošljem tudi slike, ker mi jih tukaj ni uspelo pripeti.

Lp. Martina

Kontakt: sercer.martina@gmail.com
marrytheseven
marrytheseven
Novi član
Novi član

Število prispevkov : 5
Datum registracije : 22/09/2011
Starost : 38

Nazaj na vrh Go down

Oddam malega aleksandra - samička (3 leta) Empty Re: Oddam malega aleksandra - samička (3 leta)

Objavlja  Gordan Mihajlovic Čet 30 Maj 2013, 06:49

Lep pozdrav jaz sem velik interesent. Vas kontaktiram preko emaila zelo vesel !
Gordan Mihajlovic
Gordan Mihajlovic
Član
Član

Število prispevkov : 33
Datum registracije : 28/06/2012
Starost : 31

Nazaj na vrh Go down

Oddam malega aleksandra - samička (3 leta) Empty Interesent

Objavlja  hitri Čet 30 Maj 2013, 21:40

Tako pač je,ker sreča je na strani pogumnih.
Upam,da se sreča obrestuje.

Lp,Hitri
hitri
Član
Član

Število prispevkov : 74
Datum registracije : 27/08/2012
Starost : 61

Nazaj na vrh Go down

Oddam malega aleksandra - samička (3 leta) Empty Re: Oddam malega aleksandra - samička (3 leta)

Objavlja  Sponsored content

Sponsored content

Nazaj na vrh Go down

Nazaj na vrh

- Similar topics