PERNATI PRIJATELJI
Lep pozdrav in dobrodošli na forumu!

Če ste že registrirani član foruma, kliknite gumb "prijava" in vstopite v forum. Če ste forum obiskali prvič in še niste njegov član, pa se prosim registrirajte. Registracija vam bo vzela le minutko vašega časa.

Hvala!

*Če imate kakršnekoli težave s prijavo ali registracijo me lahko kontaktirate preko e-maila: maja.janes7@gmail.com

Join the forum, it's quick and easy

PERNATI PRIJATELJI
Lep pozdrav in dobrodošli na forumu!

Če ste že registrirani član foruma, kliknite gumb "prijava" in vstopite v forum. Če ste forum obiskali prvič in še niste njegov član, pa se prosim registrirajte. Registracija vam bo vzela le minutko vašega časa.

Hvala!

*Če imate kakršnekoli težave s prijavo ali registracijo me lahko kontaktirate preko e-maila: maja.janes7@gmail.com
PERNATI PRIJATELJI
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Mravlje

2 posters

Go down

Mravlje Empty Mravlje

Objavlja  dicna Tor 13 Avg 2013, 21:09

mene zanima s čem bi lahko zatrla mravlje (tiste male stvarce ki pride na plano in čez en meter že ima perutke), ne da bi kakorkoli škodovala ninfi in velikemu aleksandru. Probala sem že skoraj vse (cimet, kava, pecilni prašek in seveda Pips, Raid, in ostalo kemijo) pa nič ne pomaga.

hvala za pomoč

Dicna
dicna
dicna
Član
Član

Število prispevkov : 13
Datum registracije : 27/01/2013
Starost : 42

Nazaj na vrh Go down

Mravlje Empty Re: Mravlje

Objavlja  Alojzij Sre 14 Avg 2013, 08:25

Mravlje so izredno dobro socialno organizirane in jih je v celoti skoraj nemogoče zatreti. Pticam niso nevarne niti škodljie, so pa nadležne.
Spadajo med insekte. Živijo v velikih ter dobro organiziranih kolonijah. Prisotne so vsepovsod in jih je nešteto vrst. Ekološko so pomemben člen v naravni prehrambeni verigi. Samci živijo kratek čas.  Krila imajo v času parjenja  le matice in samci, ki se parijo v zraku. Po paritvi krila odvržejo. Najbolje jih zatiramo s raznim namenskimi vabami z zapoznelim delovanjem , ki jih znesejo v notranjost bivališča.nasmeh
Alojzij
Alojzij
V.I.P.
V.I.P.

Število prispevkov : 1071
Datum registracije : 19/10/2010
Starost : 67

Nazaj na vrh Go down

Nazaj na vrh