PERNATI PRIJATELJI
Lep pozdrav in dobrodošli na forumu!

Če ste že registrirani član foruma, kliknite gumb "prijava" in vstopite v forum. Če ste forum obiskali prvič in še niste njegov član, pa se prosim registrirajte. Registracija vam bo vzela le minutko vašega časa.

Hvala!

*Če imate kakršnekoli težave s prijavo ali registracijo me lahko kontaktirate preko e-maila: maja.janes7@gmail.com

Join the forum, it's quick and easy

PERNATI PRIJATELJI
Lep pozdrav in dobrodošli na forumu!

Če ste že registrirani član foruma, kliknite gumb "prijava" in vstopite v forum. Če ste forum obiskali prvič in še niste njegov član, pa se prosim registrirajte. Registracija vam bo vzela le minutko vašega časa.

Hvala!

*Če imate kakršnekoli težave s prijavo ali registracijo me lahko kontaktirate preko e-maila: maja.janes7@gmail.com
PERNATI PRIJATELJI
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

spewck

3 posters

Go down

spewck Empty spewck

Objavlja  spewck Pon 22 Mar 2010, 02:43

Zdravo nasmeh
Sem Špela in prihajam iz okolice Kranja. Ptice so me začele zanimati kako leto nazaj, ko sem za rojstni dan dobila skobčevca po imenu Poqi (zelo sem si ga želela). Nekaj dni nazaj sem mu kupila samičko(Tisa), da mu ne bo dolgčas, ko sem jaz na faksu, v službi... Poqi je full priden pa govori tud dost(Poqi priden, baraba, pejd sm lili...) pa lepo je navajen da je pr men na prstu ali pa rami...Pa če nekje sedi in ga pokličem, pridno prileti k meni. Tiso pa še navajam na vse saj je ravnokar prišla v nov domek:)

Drugače pa imamo doma eno zlato ribico, staro že ene 7 let, taprava mama že nasmeh, mucko Bejbo ter 2 psička.. Sicer se enemu (belgijskemu ovčarju Dexu) ne upam približati, ker je v bistvu očetov služben(carina) in ni preveč družinski pes. Druga psička je pa pekinezarka Lily, ki pa je prava faca nasmeh. Sam včasih mal preveč bevska za brezveze:)

Lepo pozdravljeni vsi ljubitelji živalic:)
Špela
spewck
spewck
Novi član
Novi član

Število prispevkov : 3
Datum registracije : 14/03/2010
Starost : 37

Nazaj na vrh Go down

spewck Empty Re: spewck

Objavlja  Miki-Kodeljevo Pon 22 Mar 2010, 08:06

Dobrodošla in veliko veselja z tvijimi prijatelji.
Miki-Kodeljevo
Miki-Kodeljevo
V.I.P.
V.I.P.

Število prispevkov : 487
Datum registracije : 10/05/2009
Starost : 60

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Maja Pon 22 Mar 2010, 10:31

Dobrodošla... vidim, da si kar podobna nam ostalim - imamo vsi kar nekaj živalic doma. mižikanje
Maja
Maja
Admin
Admin

Število prispevkov : 894
Datum registracije : 02/05/2009
Starost : 34

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Sponsored content

Sponsored content

Nazaj na vrh Go down