PERNATI PRIJATELJI
Lep pozdrav in dobrodošli na forumu!

Če ste že registrirani član foruma, kliknite gumb "prijava" in vstopite v forum. Če ste forum obiskali prvič in še niste njegov član, pa se prosim registrirajte. Registracija vam bo vzela le minutko vašega časa.

Hvala!

*Če imate kakršnekoli težave s prijavo ali registracijo me lahko kontaktirate preko e-maila: maja.janes7@gmail.com

Join the forum, it's quick and easy

PERNATI PRIJATELJI
Lep pozdrav in dobrodošli na forumu!

Če ste že registrirani član foruma, kliknite gumb "prijava" in vstopite v forum. Če ste forum obiskali prvič in še niste njegov član, pa se prosim registrirajte. Registracija vam bo vzela le minutko vašega časa.

Hvala!

*Če imate kakršnekoli težave s prijavo ali registracijo me lahko kontaktirate preko e-maila: maja.janes7@gmail.com
PERNATI PRIJATELJI
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

nesnice

4 posters

Go down

nesnice Empty nesnice

Objavlja  rancer Sob 23 Nov 2013, 05:32

Mi zna kdo razložiti zakaj so kokoši naenkrat nehale nesti.Imam jih 12 in kot bi odsekal smo ostali brez jajčk.
LP
Tomažšokiran šokiran 
rancer
rancer
Novi član
Novi član

Število prispevkov : 1
Datum registracije : 14/10/2011
Starost : 59

Nazaj na vrh Go down

nesnice Empty Re: nesnice

Objavlja  Alojzij Sob 23 Nov 2013, 08:06

nesnice Lija%20i%20koko%C5%A1

Domače kokoši znesejo okoli 200j jajc na leto. Časovna orientranost za reprodukcijo je pri perutnini tesno povezana z dolžino dneva in prehrano. Popolnoma naravno in normalno je, da v tem poznojesenskem času zaradi kratkega dneva kokoši prenehajo nesti jajca. Dan bi moral umetno podaljševati do 14 ur dnevno, če bi hotel imeti jajca tudi v zimsko obdobje.nasmeh
Alojzij
Alojzij
V.I.P.
V.I.P.

Število prispevkov : 1071
Datum registracije : 19/10/2010
Starost : 67

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  LIŠČEK01 Sob 23 Nov 2013, 22:38

Mene pa zanima, zakaj prepelice še niso znesle jajc. Dobil sem par pred 2 tednoma pa še vedno ni niti enega jajca.
LIŠČEK01
LIŠČEK01
Član
Član

Število prispevkov : 71
Datum registracije : 12/09/2012
Starost : 27

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  majdra Pon 25 Nov 2013, 09:59

rancer je napisal/a:Mi zna kdo razložiti zakaj so kokoši naenkrat nehale nesti.Imam jih 12 in kot bi odsekal smo ostali brez jajčk.
LP
Tomažšokiran šokiran 
Moje so nehale nest, ko sem zatiral rdečo kokošjo pršico .(ByeMite)
majdra
majdra
Član
Član

Število prispevkov : 13
Datum registracije : 04/01/2011
Starost : 72

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Sponsored content

Sponsored content

Nazaj na vrh Go down