kanarčka se kregata pomoč
3 posters
Stran 1 od 1
kanarčka se kregata pomoč
Pozdravljeni !
Doma imam kanarčka eden je star 3 leta eden pa okoli 1 leta ,kanarčka se mi kar naprej kregata ali mi eden lahko svetuje kaj naj naredim saj ju nebi rad dal narazen saj sem novega kanarčka kupil z namenom da bi star imel družbo stari kanarček je imel za družbo papigo skobčevko s katero sta se tako razumela da sta se stiskala in spala skupaj papiga je umrla domvevno zaradi bolezni ki je prej ni kazala.prosim pomagajte mi rad bi da bi bila skupaj kako ju na pomirim prosim kako saj sta zaenkrat skupaj od včeraj.
PROSIM ZA HITRE ODGOVORE !
LP
Doma imam kanarčka eden je star 3 leta eden pa okoli 1 leta ,kanarčka se mi kar naprej kregata ali mi eden lahko svetuje kaj naj naredim saj ju nebi rad dal narazen saj sem novega kanarčka kupil z namenom da bi star imel družbo stari kanarček je imel za družbo papigo skobčevko s katero sta se tako razumela da sta se stiskala in spala skupaj papiga je umrla domvevno zaradi bolezni ki je prej ni kazala.prosim pomagajte mi rad bi da bi bila skupaj kako ju na pomirim prosim kako saj sta zaenkrat skupaj od včeraj.
LP
pticecivcav- Član
- Število prispevkov : 15
Datum registracije : 10/03/2014
Starost : 25
Re: kanarčka se kregata pomoč
PROSIM MI LAHKO KDO ODGOVORI ALI TA FORUM SPLOH ŠE DELA !!!
pticecivcav- Član
za družbo jima kupi samičke ,drugače jih raje loči bota ti kero zapela namreč konarčki pojejo ko so sami v kletki in pa ko dvorijo samičkam
koss- Član
- Število prispevkov : 132
Datum registracije : 09/05/2010
Dva kanarčka samčka ne smeta biti nikoli skupaj v kletki! Lahko se pobijeta med sabo, resno! To niso papige! Zelo stresno je tako sobivanje zanju, zato ju čimprej loči, vsakega v svojo kletko!
perla- Član
- Število prispevkov : 111
Datum registracije : 21/02/2013
Starost : 46
Hvala za odgovore ampak sta se spoprijateljila in skupaj jesta ,spita, čivkata in vse tako da jo bom zdaj pustil skupaj.
lp
lp
pticecivcav- Član
Stran 1 od 1