PERNATI PRIJATELJI
Lep pozdrav in dobrodošli na forumu!

Če ste že registrirani član foruma, kliknite gumb "prijava" in vstopite v forum. Če ste forum obiskali prvič in še niste njegov član, pa se prosim registrirajte. Registracija vam bo vzela le minutko vašega časa.

Hvala!

*Če imate kakršnekoli težave s prijavo ali registracijo me lahko kontaktirate preko e-maila: maja.janes7@gmail.com

Join the forum, it's quick and easy

PERNATI PRIJATELJI
Lep pozdrav in dobrodošli na forumu!

Če ste že registrirani član foruma, kliknite gumb "prijava" in vstopite v forum. Če ste forum obiskali prvič in še niste njegov član, pa se prosim registrirajte. Registracija vam bo vzela le minutko vašega časa.

Hvala!

*Če imate kakršnekoli težave s prijavo ali registracijo me lahko kontaktirate preko e-maila: maja.janes7@gmail.com
PERNATI PRIJATELJI
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Eklektus

2 posters

Go down

Eklektus Empty Eklektus

Objavlja  Pikicapokica Čet 03 Apr 2014, 09:12

Živjo,

Sem iz Kranja. Sem ljubiteljica živali in delam tudi v taki trgovini,da sem vsak dan v stiku z živalmi. Iz dneva v dan me kar grabi,da bi še kaj pripeljala domov.
Doma imam že skobčevko,Eklektusa,axolotla,činčilo,dva kužka,hrčka,podgano.
Tukaj že nekaj časa pregledujem forume,vendar ne najdem nobene teme v zvezi z eklektusom. Fino bi bilo,da bi bil še kdo in kaj zanimivega napisal.
Imam prijateljico,ki ima samico in se ji puli perje. Stara je 4 leta.Zanima me ali mogoče kdo ve ali je možno,da si puli perje zaradi tega ,ker v času gonitve nima zraven samca??? Ker se ji puli samo takrat kadar je gonitveni obdobje,vendar se ji popolnoma celo populi. Pršic nima,vetrinar ji je dal vitamine,tušira jo večkrat na teden...pa se še vedno puli perje.
Ali kdo ve kaj bi to bilo??

Hvala lepa za odgovore,lp pikicapokica
Pikicapokica
Pikicapokica
Novi član
Novi član

Število prispevkov : 2
Datum registracije : 27/03/2014
Starost : 48

Nazaj na vrh Go down

Eklektus Empty Eklektus

Objavlja  Joško Sob 05 Apr 2014, 07:37

Nekaj zanimiva boš lahko prebrala, če boš v iskalno polje na zgornji desni strani foruma vpisala besedo "eklektus". Kopiral pa sem tudi spletni naslov na to temo. Več boš našla še s pomočjo iskalnika Google.

http://www.eklektus.com/leksikon/detail.php?id=80
Joško
Joško
V.I.P.
V.I.P.

Število prispevkov : 421
Datum registracije : 18/09/2010
Starost : 74

Nazaj na vrh Go down

Nazaj na vrh

- Similar topics