PERNATI PRIJATELJI
Lep pozdrav in dobrodošli na forumu!

Če ste že registrirani član foruma, kliknite gumb "prijava" in vstopite v forum. Če ste forum obiskali prvič in še niste njegov član, pa se prosim registrirajte. Registracija vam bo vzela le minutko vašega časa.

Hvala!

*Če imate kakršnekoli težave s prijavo ali registracijo me lahko kontaktirate preko e-maila: maja.janes7@gmail.com

Join the forum, it's quick and easy

PERNATI PRIJATELJI
Lep pozdrav in dobrodošli na forumu!

Če ste že registrirani član foruma, kliknite gumb "prijava" in vstopite v forum. Če ste forum obiskali prvič in še niste njegov član, pa se prosim registrirajte. Registracija vam bo vzela le minutko vašega časa.

Hvala!

*Če imate kakršnekoli težave s prijavo ali registracijo me lahko kontaktirate preko e-maila: maja.janes7@gmail.com
PERNATI PRIJATELJI
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Naš Joey - 4 mesece star

2 posters

Go down

Naš Joey - 4 mesece star  Empty Naš Joey - 4 mesece star

Objavlja  neilpryde Tor 14 Okt 2014, 23:10

Naš Joey - 4 mesece star  Joe

No tukaj je najin otrok nasmeh star je 4 mesece pri nama je zdaj 4. dan, pri rejcu je bil ročno hranjen, tudi potem, ko ga ni več ročno hranil, ga je vsak dan vzel iz kletke, tako da, ko sem ga šel gledat je bil vedno pri njemu na ramenu, ga je lahko božal in vse, kot popolnoma udomačen ptič nasmeh

Pripeljal sem ga domov, je najprej gladovno stavkav - ni jedel 2 dni, potem sem mu začel dajat seme po seme v kljun in je začel jest.

Ne vem zakaj, a odkar ga imava doma se še ni oglasil - čisto tiho sedi v kletki ali na njej - nič ne čivka jokanje
pravtako ima težave, ker je v kletki hrana v "pritličju" on pa je načeloma v prvem ali drugem nadstropju, tja sem mu zdaj dal posodico s sadjem.

Ko je zunaj pride na ramo, a mu nič ni kaj všeč, ko pridem z roko zraven - me malo kljune (niti do krvi načeloma) tako da je nežen.

Strah me je samo to, ker je res tiho cel čas in skorajda nepremično sedi v kletki, ko je pa zunaj pa naredi par krogov po sobi in vedno pristane na kletki, kjer pa seveda tiho spremlja dogajanje v sobi.

Se bo "pobral" in začel čivkat al smo ga tako hudo zmedli, ko smo mu menjali okolje? Ko je v kletki se večinoma pogovarjamo z njim.

Lp Nik
neilpryde
neilpryde
Novi član
Novi član

Število prispevkov : 5
Datum registracije : 24/02/2014
Starost : 44

Nazaj na vrh Go down

Naš Joey - 4 mesece star  Empty Re: Naš Joey - 4 mesece star

Objavlja  kuglfish Čet 16 Okt 2014, 01:57

Mi imamo sicer nimfe, ampak sem na začetku postavila na forumu podobno vprašanje nasmeh.
Naš prvi ptiček je bil tiho kaj nekaj časa, sedaj bi bili pa zelo srečni, če bi bil vsaj kdaj tiho...
Prepričana sem, da se bo začel oglašati, traja pa začetno prilagajanje pri pticah kar nekaj časa.

Želim vam veliko veselja.
kuglfish
kuglfish
Član
Član

Število prispevkov : 45
Datum registracije : 08/01/2012
Starost : 55

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  neilpryde Čet 16 Okt 2014, 20:44

Bom kar tako napisal, da dnevno full napredujemo nasmeh
Predvčerajšnjim je prvič prišel sam iz kletke in potem celo sam šel v kletko, včeraj je bil prvi dan, ko sem ga lahko božal brez težav, ko je bil v kletki in potem na meni, slišali smo že prvi zelo "plahi" čiv. Danes je 6. dan ko je pri nama in že kar pogumno po kletki koraka, tako da imam občutek da napredujemo. Je pa res da "sweet talkam" z njim vsaj 4 ure na dan, da se navadi na glas in bližino roke in nas. Zunaj je še precej neroden, pristat upa samo na kletki in nikjer drugje, razen ko mu zmanjka energije je včeraj "zasilno pristal" na kavču nasmeh potem pa čimprej na roko in na ramo pa spet na kletko nasmeh

Trudim se res čimbolj mu posvetit predvsem zdaj, da se nas navadi.

Naš Joey - 4 mesece star  Jr47zk
neilpryde
neilpryde
Novi član
Novi član

Število prispevkov : 5
Datum registracije : 24/02/2014
Starost : 44

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Sponsored content

Sponsored content