skobcevke
3 posters
Stran 1 od 1
skobcevke
zivjo sem nova na forumu in imam dve nove skobcevke samca in samico ..
..samica je zelo agresivna do samca zanima me ce bo scasoma bolje se bodo navadli drug na drugega al je treba kako ukrepat ...
..zanima me vase mnenje...
hvala...
dony- Novi član
- Število prispevkov : 2
Datum registracije : 09/12/2014
Starost : 31
Re: skobcevke
dony je napisal/a:
zivjo sem nova na forumu in imam dve nove skobcevke samca in samico ..
..samica je zelo agresivna do samca zanima me ce bo scasoma bolje se bodo navadli drug na drugega al je treba kako ukrepat ...
..zanima me vase mnenje...
hvala...
Najbrž si dobila par skobčevk , ki prej nista živela skupaj. V kratkem času bi se morala samica sprijazniti z novim sostanovalcem in sedanjo agrasijo spremeniti v kaj bolj romantičnega.
Alojzij- V.I.P.
- Število prispevkov : 1071
Datum registracije : 19/10/2010
Starost : 67
Se pa je tudi meni zgodilo da je samica tepla samca, posledice so lahko katastrofalne meni je samicka tudi ze ubila samca tako da pazi na njiju. Pri meni je bil po mojem vzrok starost samicka je namrec bila veliko starejsa samcek pa je bil star tri mesece in se zal nista ujela..... Nevem ce je pri tebi enako?.... Vazno pa je da jima zagotovis dovolj prostorno kletko da se lahko drug od drugegea umakneta in da imata najmanj štiri skodelice za hrano da se nebosta preganjala. Veliko uspeha.
lp. Jakob
lp. Jakob
z.j.jakob- Član
- Število prispevkov : 63
Datum registracije : 16/12/2013
Starost : 24
hvala za odgovore ...
..kupli smo jih sicer u isti trgovini iz iste kletke ker jih je bilo prevec mislim pa da nismo dobili hotene samicke ...no useno upam da se bosta naucila drug na drugega bomo videli cez dolocenen cas ce bo slo na bolje upam da do cesa slabega ne pride ...
..kupli smo jih sicer u isti trgovini iz iste kletke ker jih je bilo prevec mislim pa da nismo dobili hotene samicke ...no useno upam da se bosta naucila drug na drugega bomo videli cez dolocenen cas ce bo slo na bolje upam da do cesa slabega ne pride ...
dony- Novi član
- Število prispevkov : 2
Datum registracije : 09/12/2014
Starost : 31
Stran 1 od 1