prosim za pomoč
2 posters
PERNATI PRIJATELJI :: Kanarčki, papige, eksote in druge ptice :: Eksoti :: Avstralski ščinkavci (zebrice)
Stran 1 od 1
prosim za pomoč
Živjo.
Sem bolj nova na forumu. Pred kratkim se je v mojem življenju znašla Avstralska zebrica. No fanta imam zdaj doma, veliko sem si že prebrala o tej vrsti ptic, zdaj pa začenjam razmišljati o tem,da bi mu za družbo pripeljala še punco. Če sem prav razumela,ne bo jajčk, če ne bosta imela gnezda?
Fant je bil cca 5 let sam, pa me zanima,če mu ne bo prevelik šok,da mu pripeljem prijateljico?
A bi v tem primeru potreboval kakšno navajanje na novo ptico?
Aja, pa še to. Ptice ne bi rada kupila ravno v Tukanotu. Ali mi lahko kdo svetuje kakšnega rejca?
Hvala že v naprej.
Sem bolj nova na forumu. Pred kratkim se je v mojem življenju znašla Avstralska zebrica. No fanta imam zdaj doma, veliko sem si že prebrala o tej vrsti ptic, zdaj pa začenjam razmišljati o tem,da bi mu za družbo pripeljala še punco. Če sem prav razumela,ne bo jajčk, če ne bosta imela gnezda?
Fant je bil cca 5 let sam, pa me zanima,če mu ne bo prevelik šok,da mu pripeljem prijateljico?
A bi v tem primeru potreboval kakšno navajanje na novo ptico?
Aja, pa še to. Ptice ne bi rada kupila ravno v Tukanotu. Ali mi lahko kdo svetuje kakšnega rejca?
Hvala že v naprej.
švrk- Novi član
- Število prispevkov : 4
Datum registracije : 23/04/2012
Starost : 42
Re: prosim za pomoč
Avstralski ščinkavci so izredno družabne ptice in so najbolj srečne v paru ali večji jati. Prepričan sem o pozitivnih reakcijah do samice, ko mu bo delala družbo. O gnezdenju pravilno razmišljaš. Vedeti pa moraš , da bo samica izkoristila posodico za hrano ali drugo podlago v katero bo občasno vseeno znesla jajček. Konkretnega rejca ti ne morem svetovati, morda le namig , da je dobra ponudba različnih ptic na sejmu v Grosupljem:)
Alojzij- V.I.P.
- Število prispevkov : 1071
Datum registracije : 19/10/2010
Starost : 67
Re: prosim za pomoč
Hvala lepa za odgovor!
Punca je že doma in se kar lepo razumeta.
Punca je že doma in se kar lepo razumeta.
švrk- Novi član
- Število prispevkov : 4
Datum registracije : 23/04/2012
Starost : 42
Similar topics
» Pomoč prosim
» Projekt RIŽEVCI
» Prosim za pomoč - rabim nasvet
» Najdena skobcevka - Pomoc prosim
» nimfa: prosim za pomoč,huda driska
» Projekt RIŽEVCI
» Prosim za pomoč - rabim nasvet
» Najdena skobcevka - Pomoc prosim
» nimfa: prosim za pomoč,huda driska
PERNATI PRIJATELJI :: Kanarčki, papige, eksote in druge ptice :: Eksoti :: Avstralski ščinkavci (zebrice)
Stran 1 od 1