Kdo prodaja te ptice?
2 posters
Stran 1 od 1
Kdo prodaja te ptice?
Lep pozdrav vsem, imam uprašanja glede ptice gould amadine
Zanima me če gdo od tukaj pozna koga ki to vrsto ptice prodaja ali pa jo sam prodaja zelo si želim parček te vrste in vsepovsod iščem sicer sem 2 oglasa našla vendar se lastniki nahajajo zelo daleč pa tudi rada bi da so ptice pisanih barv če kdo od tukaj kaj ve o tem bi prosila da mi odgovori na temo prosila bi tudi kakšna je skrb za te ptice je podobna skrbi kot za Zebrice kako hitro se razmnožujejo ? pogoji za razmnoževanje? Lp
Zanima me če gdo od tukaj pozna koga ki to vrsto ptice prodaja ali pa jo sam prodaja zelo si želim parček te vrste in vsepovsod iščem sicer sem 2 oglasa našla vendar se lastniki nahajajo zelo daleč pa tudi rada bi da so ptice pisanih barv če kdo od tukaj kaj ve o tem bi prosila da mi odgovori na temo prosila bi tudi kakšna je skrb za te ptice je podobna skrbi kot za Zebrice kako hitro se razmnožujejo ? pogoji za razmnoževanje? Lp
Zebrice- Novi član
- Število prispevkov : 3
Datum registracije : 22/03/2015
Starost : 24
Re: Kdo prodaja te ptice?
Gouldove amadine zahtevajo podobne pogoje kot avstralske zebrice, morda so le bolj občutljive na temperaturo. V Sloveniji je kar nekaj rejcev, nihče se z njimi ne ukvarja v večjem številu. Velikokrat jih ponujajo na sejmu v Grosupljem in na vseh razstavah ptic v zimskem obdobju. Z malo vstrajnosti bomo en parček že našli, če je želja velika. Vseeno bo potrebno na nek način narediti nekaj poti.
Alojzij- V.I.P.
- Število prispevkov : 1071
Datum registracije : 19/10/2010
Starost : 67
Re: Kdo prodaja te ptice?
potem pa se nam verjetno ne splača iti v grosuplje sem pa videla veliko oglasov za njih na hrvaški strani u zagrebu nam je bližje
Zebrice- Novi član
- Število prispevkov : 3
Datum registracije : 22/03/2015
Starost : 24
Stran 1 od 1