PERNATI PRIJATELJI
Lep pozdrav in dobrodošli na forumu!

Če ste že registrirani član foruma, kliknite gumb "prijava" in vstopite v forum. Če ste forum obiskali prvič in še niste njegov član, pa se prosim registrirajte. Registracija vam bo vzela le minutko vašega časa.

Hvala!

*Če imate kakršnekoli težave s prijavo ali registracijo me lahko kontaktirate preko e-maila: maja.janes7@gmail.com

Join the forum, it's quick and easy

PERNATI PRIJATELJI
Lep pozdrav in dobrodošli na forumu!

Če ste že registrirani član foruma, kliknite gumb "prijava" in vstopite v forum. Če ste forum obiskali prvič in še niste njegov član, pa se prosim registrirajte. Registracija vam bo vzela le minutko vašega časa.

Hvala!

*Če imate kakršnekoli težave s prijavo ali registracijo me lahko kontaktirate preko e-maila: maja.janes7@gmail.com
PERNATI PRIJATELJI
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Žabar

2 posters

Go down

Žabar Empty Žabar

Objavlja  Žabar Sre 26 Avg 2015, 16:11

Moj rodni kraj je Komenda, sedaj sem sicer novopečeni žabar smejanje2 Živali nimam, ker mi jih ne dovolijo imeti, ampak vseeno pa lahko sodelujem na forumu nasmeh Skobčevka Skobčevka 3
Žabar
Žabar
Novi član
Novi član

Število prispevkov : 2
Datum registracije : 26/08/2015
Starost : 23

Nazaj na vrh Go down

Žabar Empty Re: Žabar

Objavlja  dires Sob 19 Sep 2015, 06:09

Živjo

Dobrodošel na forumu! Upam, da boš z prebiranjem člankov pridobil potrebne informacije, in si boš nadgradil znanje in si tako v prihodnosti dosti lažje umislil kakšno žival nasmeh

ps. Kje s Komende pa si? (lahko v zs) , namreč tudi jaz sem iz Komende zelo vesel

lp, Dires
dires
dires
Član
Član

Število prispevkov : 156
Datum registracije : 01/04/2010
Starost : 30

Nazaj na vrh Go down

Žabar Empty Re: Žabar

Objavlja  Žabar Tor 22 Sep 2015, 06:46

No, zdej sem spet nazaj. Sicer sem pa iz Komende-Kapla vas