PERNATI PRIJATELJI
Lep pozdrav in dobrodošli na forumu!

Če ste že registrirani član foruma, kliknite gumb "prijava" in vstopite v forum. Če ste forum obiskali prvič in še niste njegov član, pa se prosim registrirajte. Registracija vam bo vzela le minutko vašega časa.

Hvala!

*Če imate kakršnekoli težave s prijavo ali registracijo me lahko kontaktirate preko e-maila: maja.janes7@gmail.com

Join the forum, it's quick and easy

PERNATI PRIJATELJI
Lep pozdrav in dobrodošli na forumu!

Če ste že registrirani član foruma, kliknite gumb "prijava" in vstopite v forum. Če ste forum obiskali prvič in še niste njegov član, pa se prosim registrirajte. Registracija vam bo vzela le minutko vašega časa.

Hvala!

*Če imate kakršnekoli težave s prijavo ali registracijo me lahko kontaktirate preko e-maila: maja.janes7@gmail.com
PERNATI PRIJATELJI
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

samička napada samca

2 posters

Go down

samička napada samca Empty samička napada samca

Objavlja  dgabersek Čet 03 Dec 2015, 10:56

Lep pozdrav.Imam samičko malega aleksandra,staro približno tri leta(nima obroča okoli vratu).Sedaj sem kupil še samčka,vendar ga je ob prvem srečanju napadala in mu poškodovala nogo.Prosim če ima kdo kakšne izkušnje za nasvet,
l.p.damjan
dgabersek
dgabersek
Novi član
Novi član

Število prispevkov : 2
Datum registracije : 05/03/2015
Starost : 45

Nazaj na vrh Go down

samička napada samca Empty Re: samička napada samca

Objavlja  Alojzij Tor 08 Dec 2015, 07:00

Predvsem pri papigah moramo paziti na spoznavanje para predno ju spustimo skupaj, še posebej tam kjer ni dovolj prostora za umik napadenega ptiča. Pametno je nekaj dni imeti par vsakega v svoji kletki, vendar tako blizu, da se vidita. nasmeh
Alojzij
Alojzij
V.I.P.
V.I.P.

Število prispevkov : 1071
Datum registracije : 19/10/2010
Starost : 67

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  dgabersek Tor 08 Dec 2015, 09:33

hvala za nasvet.imam ločene že od četrtka pa bom še počakal kak dan,potem jih bom pa spustil skupaj pa bomo videli kaj bo. zelo vesel
dgabersek
dgabersek
Novi član
Novi član

Število prispevkov : 2
Datum registracije : 05/03/2015
Starost : 45

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Sponsored content

Sponsored content

Nazaj na vrh Go down