PERNATI PRIJATELJI
Lep pozdrav in dobrodošli na forumu!

Če ste že registrirani član foruma, kliknite gumb "prijava" in vstopite v forum. Če ste forum obiskali prvič in še niste njegov član, pa se prosim registrirajte. Registracija vam bo vzela le minutko vašega časa.

Hvala!

*Če imate kakršnekoli težave s prijavo ali registracijo me lahko kontaktirate preko e-maila: maja.janes7@gmail.com

Join the forum, it's quick and easy

PERNATI PRIJATELJI
Lep pozdrav in dobrodošli na forumu!

Če ste že registrirani član foruma, kliknite gumb "prijava" in vstopite v forum. Če ste forum obiskali prvič in še niste njegov član, pa se prosim registrirajte. Registracija vam bo vzela le minutko vašega časa.

Hvala!

*Če imate kakršnekoli težave s prijavo ali registracijo me lahko kontaktirate preko e-maila: maja.janes7@gmail.com
PERNATI PRIJATELJI
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ko samčku umre samička

2 posters

Go down

Ko samčku umre samička Empty Ko samčku umre samička

Objavlja  mm_99 Pet 09 Mar 2018, 23:19

Pozdravljeni,

po letu in pol njunega skupnega druženja, je umrla samička zaradi bolezni (prebava). Zanima me kako naprej, razmišljam o nakupu nove skobčevke, vendar glede na to,
da je samček star dve leti in dominanten, ne vem kako bi se obneslo. Vprašanje pa je tudi, če se bo sedaj bolj navezal name. Odkar je sam, je videti bolj plašen, je zgovoren in malo zmeden, ker je sam. "Udomačen" je toliko, da pride po bar na prst (s potrpežljivostjo). Ker mu želim dobro, ne vem kako naprej, naj ostane sam ali naj mu pripeljem prijatelja. Ima kdo podobne izkušnje?
mm_99
mm_99
Novi član
Novi član

Število prispevkov : 6
Datum registracije : 15/03/2016
Starost : 41

Nazaj na vrh Go down

Ko samčku umre samička Empty Re: Ko samčku umre samička

Objavlja  Anamarija123 Pon 19 Mar 2018, 08:09

Pozdravljeni!
Meni se je ene pol leta nazaj zgodilo enako. Samo da je poginil samec. Ker samica ne bila ravno udomačena(samček je bil), je hitro ratala depresivna in cel dan samo sedela na istem mestu na palčki. Tako je bilo nekje 3 mesece, ker sem upala, da jo bo minilo. Ampak je ni. Zato sem jo podarila nekemu gospodu, ki je imel samčka in zdaj sta spet oba vesela skupaj že dober mesec.
Mislim da bi bilo bolje, da mu dobite družbo. Samo ju spoznavajte počasi. Vsak v svoji kletki nekje 1 teden, kateri sta pa ena zraven druge. No glede časa boste že sami ugotovili. Ko sem jaz spoznavala svoje, sta hotela že 2 dan skupaj in sta se super razumela.
Lp, Anamarija
Anamarija123
Anamarija123
Novi član
Novi član

Število prispevkov : 1
Datum registracije : 19/03/2018
Starost : 20

Nazaj na vrh Go down

Nazaj na vrh

- Similar topics