PERNATI PRIJATELJI
Lep pozdrav in dobrodošli na forumu!

Če ste že registrirani član foruma, kliknite gumb "prijava" in vstopite v forum. Če ste forum obiskali prvič in še niste njegov član, pa se prosim registrirajte. Registracija vam bo vzela le minutko vašega časa.

Hvala!

*Če imate kakršnekoli težave s prijavo ali registracijo me lahko kontaktirate preko e-maila: maja.janes7@gmail.com

Join the forum, it's quick and easy

PERNATI PRIJATELJI
Lep pozdrav in dobrodošli na forumu!

Če ste že registrirani član foruma, kliknite gumb "prijava" in vstopite v forum. Če ste forum obiskali prvič in še niste njegov član, pa se prosim registrirajte. Registracija vam bo vzela le minutko vašega časa.

Hvala!

*Če imate kakršnekoli težave s prijavo ali registracijo me lahko kontaktirate preko e-maila: maja.janes7@gmail.com
PERNATI PRIJATELJI
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kako si spremenim svojo prikazno sličico (avatar)?

5 posters

Go down

Kako si spremenim svojo prikazno sličico (avatar)? Empty Kako si spremenim svojo prikazno sličico (avatar)?

Objavlja  Maja Sob 10 Jul 2010, 04:29

Kako spremeniti prikazno sličico oz. avatar?

Vsak član, ki se registrira na forum avtomatično dobi že vnaprej določeno prikazno sličico oz. avatar sličico (zelena figurica). To je nastavljena podoba za vse člane. Seveda pa je to sličico možno in celo priporočljivo spremenit.

1. Kliknite na "Tvoj profil" v orodni vrstici, ki se nahaja pod logotipom in naslovom foruma.
2. Odprlo vam bo vaš profil na zavihku "Obvestila", vi pa morate klikniti na zavihek "Moja podoba".
3. Prikazalo vam bo sedanjo podobo in da jo spremenite oz. naložite svojo podobo iz računalnika, kliknite na gumb "prebrskaj" in izberite željeno podobo.
4. Druga možnost je, da si poiščete podobo na internetu in v okence vnesete URL oz. povezavo do podobe.
5. Tretja možnost je pa, da si izberete podobo iz galerije podob, tako da kliknete na gumb "Prikaži galerijo". Ko se vam odpre galerija, imate na vrhu še možnost izbirati med temami (živali, risanke, filmi...).
6. Ko ste zadovoljni s svojo podobo, kliknite na gumb pošlji.
7. Podite pozorni na velikost podobe, saj je le ta omejena!
Maja
Maja
Admin
Admin

Število prispevkov : 894
Datum registracije : 02/05/2009
Starost : 34

Nazaj na vrh Go down

Kako si spremenim svojo prikazno sličico (avatar)? Empty moja papiga

Objavlja  ČopkoKatty Čet 15 Jul 2010, 21:42

lahko nekaj vprašam?
kako si daš sliko profila?
ČopkoKatty
ČopkoKatty
Novi član
Novi član

Število prispevkov : 9
Datum registracije : 11/07/2010

Nazaj na vrh Go down

Kako si spremenim svojo prikazno sličico (avatar)? Empty Re: Kako si spremenim svojo prikazno sličico (avatar)?

Objavlja  wolkec Pet 16 Jul 2010, 01:30

Okej,
1. Sliko si shraniš na namizje ali kamor koli pač hočeš samo si zapomni kje je.
2. uzgori kjer imaš kazalo, calendar, gallery,.. izbereš TVOJ PROFIL.
3. Potem imaš zgoraj obvestilo, nastavitve, podpis,.. izbereš MOJA PODOBA
4. Sedaj izberi Prebrskaj in izberi sliko, kamor si jo shranil.
npr:
Kako si spremenim svojo prikazno sličico (avatar)? 61522460

Ko sliko izbereš klikni na ODPRI in nato še na forumu POŠLJI, da ti shrani spremembe.
Lp Matej
wolkec
wolkec
Član
Član

Število prispevkov : 66
Datum registracije : 14/07/2010
Starost : 30

Nazaj na vrh Go down

Kako si spremenim svojo prikazno sličico (avatar)? Empty Re: Kako si spremenim svojo prikazno sličico (avatar)?

Objavlja  petra.pp Sob 26 Maj 2012, 21:20

Maja je napisal/a:Kako spremeniti prikazno sličico oz. avatar?

Vsak član, ki se registrira na forum avtomatično dobi že vnaprej določeno prikazno sličico oz. avatar sličico (zelena figurica). To je nastavljena podoba za vse člane. Seveda pa je to sličico možno in celo priporočljivo spremenit.

1. Kliknite na "Tvoj profil" v orodni vrstici, ki se nahaja pod logotipom in naslovom foruma.
2. Odprlo vam bo vaš profil na zavihku "Obvestila", vi pa morate klikniti na zavihek "Moja podoba".
3. Prikazalo vam bo sedanjo podobo in da jo spremenite oz. naložite svojo podobo iz računalnika, kliknite na gumb "prebrskaj" in izberite željeno podobo.
4. Druga možnost je, da si poiščete podobo na internetu in v okence vnesete URL oz. povezavo do podobe.
5. Tretja možnost je pa, da si izberete podobo iz galerije podob, tako da kliknete na gumb "Prikaži galerijo". Ko se vam odpre galerija, imate na vrhu še možnost izbirati med temami (živali, risanke, filmi...).
6. Ko ste zadovoljni s svojo podobo, kliknite na gumb pošlji.
7. Podite pozorni na velikost podobe, saj je le ta omejena!

koliko pa je dovoljena velikost slike?, ker meni jo nalaga, pa ne naloži! 😢
petra.pp
petra.pp
Član
Član

Število prispevkov : 23
Datum registracije : 25/05/2012
Starost : 47

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Alojzij Sob 26 Maj 2012, 22:51

V nastavitvi "moja podoba"naloži že prej zmanjšano željeno slikico na 150 pikslov, dolžina datoteke ne sme presegati 64 kb. Meni je sicer naložilo slikico 800x600, ki jih uporabljamo za prilepit na forum. Galerija je mislim da polna in zato začasno ni mogoče nalagati vanjo, ne starimin ne novim uporabniko. nasmeh
Alojzij
Alojzij
V.I.P.
V.I.P.

Število prispevkov : 1071
Datum registracije : 19/10/2010
Starost : 67

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  petra.pp Ned 27 Maj 2012, 02:18

Alojzij je napisal/a:V nastavitvi "moja podoba"naloži že prej zmanjšano željeno slikico na 150 pikslov, dolžina datoteke ne sme presegati 64 kb. Meni je sicer naložilo slikico 800x600, ki jih uporabljamo za prilepit na forum. Galerija je mislim da polna in zato začasno ni mogoče nalagati vanjo, ne starimin ne novim uporabniko. nasmeh

hvala....bom poslusila kasneje! lp zelo vesel
petra.pp
petra.pp
Član
Član

Število prispevkov : 23
Datum registracije : 25/05/2012
Starost : 47

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Sponsored content

Sponsored content

Nazaj na vrh Go down

Nazaj na vrh

- Similar topics