Dobil kanarčka!
+3
Jana
jupiter2
nika
7 posters
Stran 1 od 1
Dobil kanarčka!
Živjio! Dobil sem še enega kanarčka mikita.
Zdaj imam miškota in mikita oba samca samice mi ni ratalo izvohat sta pa 2 samca pa me zanima če veste kakšna sorta je moj miki. Zelo je velik Barve pa je malo oranžen rdeč črn rjav tako čuden je sem ga pa kupil v Tukano pa ne boste verjeli ima obroček ki ni v enem kusu in ima samo eno številko gor obročak je takčen kar za nataknit grozno da to prodajajo v tukano!
Nonštop ga kljuva!!!
Tako čuden obroč ima, da ga tiši in stiska ampak kako lahko tako ptico prodajajo v tukano????!!!!!
Danes že sel dan kljuva ob njega in ga hoče dol spravit dobro da ni obroč v enem koso zato ga bova z očitom dala dol.
Ra si bo ranil nogo ker tolk kljuva!!!!
Zdaj imam miškota in mikita oba samca samice mi ni ratalo izvohat sta pa 2 samca pa me zanima če veste kakšna sorta je moj miki. Zelo je velik Barve pa je malo oranžen rdeč črn rjav tako čuden je sem ga pa kupil v Tukano pa ne boste verjeli ima obroček ki ni v enem kusu in ima samo eno številko gor obročak je takčen kar za nataknit grozno da to prodajajo v tukano!
Nonštop ga kljuva!!!
Tako čuden obroč ima, da ga tiši in stiska ampak kako lahko tako ptico prodajajo v tukano????!!!!!
Danes že sel dan kljuva ob njega in ga hoče dol spravit dobro da ni obroč v enem koso zato ga bova z očitom dala dol.
Ra si bo ranil nogo ker tolk kljuva!!!!
Gost- Gost
Re: Dobil kanarčka!
Se ne spoznam kaj dosti na razne vrste, ampak lahko bi bil lizard. Pa da se ti ne bosta pobila, če sta dva samčka, glede na to, da se ti je to že zgodilo.
nika- Član
- Število prispevkov : 175
Datum registracije : 12/05/2009
Obroček pa si le spravi, ga ne rabiš vreči stran.
jupiter2- Član
- Število prispevkov : 170
Datum registracije : 04/05/2009
Starost : 36
Bom spravil obroček če ga gdo želi ga podarim!
Pa še nekaj! Zdaj se nam je na naše dvorišče že dvakrat vrnila bela papiga pa jo ne vjamem. Ne vem od kot je ampak ko jo ulovim v kletko z njo!!!
Lizard, mislim da je kar lizard! V Gallery bo kmalu slika!
Pa še nekaj! Zdaj se nam je na naše dvorišče že dvakrat vrnila bela papiga pa jo ne vjamem. Ne vem od kot je ampak ko jo ulovim v kletko z njo!!!
Lizard, mislim da je kar lizard! V Gallery bo kmalu slika!
Gost- Gost
Miško je napisal/a:Bom spravil obroček če ga gdo želi ga podarim!
Obroček si spravi zaradi podatkov, ki so napisani na njem, ne zaradi obročka samega.
Jana- Član
- Število prispevkov : 153
Datum registracije : 24/03/2010
Pa saj je n aobročku samo 1 številka letnica izvalitve pa ni nikjer zasledil zalo čuden obroček!!!
Ampak spravil ga pa bom.
Ampak spravil ga pa bom.
Gost- Gost
Miško je napisal/a:Pa saj je n aobročku samo 1 številka letnica izvalitve pa ni nikjer zasledil zalo čuden obroček!!!
Ampak spravil ga pa bom.
Očitno tvoja ptica ni bila predpisano obročkana. Mogoče gre le za označevalni obroček, ki je ponavadi odprtega tipa-lahko se namesti tudi starejšim pticam. V trgovino dobijo običajno neobročkano ptico in ji kasneje (predvsem zaradi inšpekcijskega nadzora) sami namestijo te označevalne obročke na katerih je ponavadi le zaporedna številka (zato pa ovira tvojega kanarčka, ker je bil namešćen naknadno). Pravilno obročkana ptica mora imeti zaprt obroček...na keterem je zaporedna številka obročka, letnica izvalitve, država, zaporedna številka društva, zaporedna številka člana v tem društvu.
nitkar- Član
- Število prispevkov : 13
Datum registracije : 25/08/2010
Starost : 43
temu bi se reklo (Mozaik)samica se loči od samca po bol beli glavi,tako da je ta tvoj kanarček skoraj 100% SAMICA
koss- Član
- Število prispevkov : 132
Datum registracije : 09/05/2010
A je normalno, če se samica je trudil peti? :flower: Ko smo kupili še bakrenca kanarčka zgoraj je slika pa včasih samo malo počivka poja pa ne!
Nazadnje urejal/a Miško Tor 12 Okt 2010, 17:53; skupaj popravljeno 1 krat
Gost- Gost
Daj, poskusi se malo opismeniti in piši tako, da bomo vsaj razumeli, kaj hočeš povedati.
nika- Član
- Število prispevkov : 175
Datum registracije : 12/05/2009
Kaj je bilo s papigo?
Dam ti predlog za lovit.
Zgornji del kletki (res kletke) nesi na dvorišče pod njo nasuj hrano ter kletko na enem koncu malo dvigni ter podloži z palčko, na palčko priveži močan cviren in ko gre papiga notri potegni.
Seveda nastavi kletko zjutraj ter jo opazuj čez celi dan.
Dam ti predlog za lovit.
Zgornji del kletki (res kletke) nesi na dvorišče pod njo nasuj hrano ter kletko na enem koncu malo dvigni ter podloži z palčko, na palčko priveži močan cviren in ko gre papiga notri potegni.
Seveda nastavi kletko zjutraj ter jo opazuj čez celi dan.
jaka- Član
- Število prispevkov : 30
Datum registracije : 28/07/2011
Starost : 28
Kakšna papiga, tule je govora o kanarčki?!
Maja- Admin
- Število prispevkov : 894
Datum registracije : 02/05/2009
Starost : 34
V enem izmed prispevkov piše nekaj o beli papigi.
jaka- Član
- Število prispevkov : 30
Datum registracije : 28/07/2011
Starost : 28
Aha, sem zasledila ja...
Maja- Admin
- Število prispevkov : 894
Datum registracije : 02/05/2009
Starost : 34
Similar topics
» Dobil prijatelja