PERNATI PRIJATELJI
Lep pozdrav in dobrodošli na forumu!

Če ste že registrirani član foruma, kliknite gumb "prijava" in vstopite v forum. Če ste forum obiskali prvič in še niste njegov član, pa se prosim registrirajte. Registracija vam bo vzela le minutko vašega časa.

Hvala!

*Če imate kakršnekoli težave s prijavo ali registracijo me lahko kontaktirate preko e-maila: maja.janes7@gmail.com

Join the forum, it's quick and easy

PERNATI PRIJATELJI
Lep pozdrav in dobrodošli na forumu!

Če ste že registrirani član foruma, kliknite gumb "prijava" in vstopite v forum. Če ste forum obiskali prvič in še niste njegov član, pa se prosim registrirajte. Registracija vam bo vzela le minutko vašega časa.

Hvala!

*Če imate kakršnekoli težave s prijavo ali registracijo me lahko kontaktirate preko e-maila: maja.janes7@gmail.com
PERNATI PRIJATELJI
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Uporaba koledarja

Go down

Uporaba koledarja Empty Uporaba koledarja

Objavlja  Maja Pon 25 Okt 2010, 00:16

Uporaba koledarja

Ker sem opazila, da se večina članov foruma ne zaveda možnosti uporabe koledarja, sem pripravila kratka navodila. Namreč, koledar ni namenjen samo prikazovanju rojstnih dnevov in ni namenjen samo meni, ampak vsem članom. Vsak član ima pravico, da na koledarju zabeleži nek dogodek, ki se tiče celotnega foruma oz. vseh članov (npr. razstava ptic, sejmi, piknik...).

klicaj Vsak dogodek, ki ga zabeležite na koledarju, se bo v obliki sporočila pojavil v forumu "Obvestila", zato bodite pozorni in lepo napišite opis dogodka ter ne pozabite sporočilo označiti kot Obvestilo.

1. Na glavnem meniju foruma, lahko na desni strani spodaj vidite koledar. Če želite v koledar zabeležiti nov dogodek, kliknite na povezavo "Calendar".

Uporaba koledarja Slika2

2. Odprl se vam bo večji pregled nad koledarjem oz. dnevi. Poiščite želen datum (npr. 1. oktober) in znotraj njega kliknite na majhno ikono v obliki koledarja (Add an event = Dodaj dogodek).

Uporaba koledarja Slika3

3. Odpre se vam enako okno, kot če bi pisali sporočilo. Vpišite naslov dogodka in opis.

Uporaba koledarja Slika4

4. Ko ste napisali sporočilo oz. opisali dogodek, se pomaknite nižje in sporočilo označite kot "Obvestilo".

Uporaba koledarja Slika6

5. Nato se premaknite še malenkost nižje in zagledali boste podokno "Calendar". Tu preverite, če je datum ustrezen, v nasprotnem primeru ga lahko popravite. Pod možnost "Hour of the event" oz. "Ura dogodka", napišite ob kateri uri se dogodek prične. V prvo okence vpišete uro, v drugo pa minute (če bi se začel recimo ob 8:30). Nato pa še pod možnost "During" oz. "Trajanje" vpišete koliko dni, ur in minut bo ta dogodek trajal. Če gre za več dni skupaj, bodite pozorni in preračunajte dni, ure in minute. Če dogodek traja samo en dan, pa vpišite samo koliko ur oz. minut traja.

Uporaba koledarja Slika5
Maja
Maja
Admin
Admin

Število prispevkov : 894
Datum registracije : 02/05/2009
Starost : 34

Nazaj na vrh Go down

Nazaj na vrh

- Similar topics