PERNATI PRIJATELJI
Lep pozdrav in dobrodošli na forumu!

Če ste že registrirani član foruma, kliknite gumb "prijava" in vstopite v forum. Če ste forum obiskali prvič in še niste njegov član, pa se prosim registrirajte. Registracija vam bo vzela le minutko vašega časa.

Hvala!

*Če imate kakršnekoli težave s prijavo ali registracijo me lahko kontaktirate preko e-maila: maja.janes7@gmail.com

Join the forum, it's quick and easy

PERNATI PRIJATELJI
Lep pozdrav in dobrodošli na forumu!

Če ste že registrirani član foruma, kliknite gumb "prijava" in vstopite v forum. Če ste forum obiskali prvič in še niste njegov član, pa se prosim registrirajte. Registracija vam bo vzela le minutko vašega časa.

Hvala!

*Če imate kakršnekoli težave s prijavo ali registracijo me lahko kontaktirate preko e-maila: maja.janes7@gmail.com
PERNATI PRIJATELJI
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

kaj vse znajo ninfe

2 posters

Go down

kaj vse znajo ninfe Empty kaj vse znajo ninfe

Objavlja  gape Pon 28 Feb 2011, 02:34

Na you tubu sem zasledil posnetke kaj vse se da naučit ninfe. Posnetki so mi tako všeč da bom še sam probal kakšen trik iz igre izpelat , če bo ratalo seveda.

https://www.youtube.com/watch?v=bnrI8RcUN40&feature=related

https://www.youtube.com/watch?v=41O8_cpnBKw&feature=related

Gor je še veliko posnetkou ki so zelo zanimivi, lep ogled vam želim.

L.P.

Gape
gape
gape
Član
Član

Število prispevkov : 136
Datum registracije : 15/05/2010

Nazaj na vrh Go down

kaj vse znajo ninfe Empty Re: kaj vse znajo ninfe

Objavlja  Alojzij Pon 28 Feb 2011, 06:52

Zahvaljujem se ti, ker si nam poiskal zanimive posnetke z nimfami. Podobnih posnetkov je najbrž še več,
saj večje papagaje v tujini zelo radi učijo razne trike in potem naredijo iz njih cele predstave.

Učenja akrobatskih vaj ali govora se mora začeti skozi igro pri zelo mladi ptici, z pozitivno motivacijo.
Prvi pogoj za tako sodelovanje je navezanost
na človeka predvsem na roko, iz katere vedno po opravjenem dejanju dobi priboljšek.

Vsako posamezno vajo je potrebno ponavljati toliko časa, da mu postane všeč
in jo potem z veseljem izvaja! zelo vesel
Alojzij
Alojzij
V.I.P.
V.I.P.

Število prispevkov : 1071
Datum registracije : 19/10/2010
Starost : 67

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  gape Pon 28 Feb 2011, 09:30

No sej to je bilo naslednje uprašanje koliko je starost papige za take trike , verjetno čimbol zgodi bolše je , verjetno se da tudi pri starosti 1 leta , samo je potrebno veliko več vaje in dela. Mislim da če papagaju ustreza igra potem bi se kar hitro naučiu kakega trika , jasno z pribolškom.

V enem izmed njegovih posnetkou sem opaziu tudi da sam goji ninfe , tako jih verjetno lahko uči praktično od takrat ko so samostojni, je pa tudi od posamezne papige odvisno koliko se je sposobna učiti.

L.P.

Gape
gape
gape
Član
Član

Število prispevkov : 136
Datum registracije : 15/05/2010

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Sponsored content

Sponsored content