PERNATI PRIJATELJI
Lep pozdrav in dobrodošli na forumu!

Če ste že registrirani član foruma, kliknite gumb "prijava" in vstopite v forum. Če ste forum obiskali prvič in še niste njegov član, pa se prosim registrirajte. Registracija vam bo vzela le minutko vašega časa.

Hvala!

*Če imate kakršnekoli težave s prijavo ali registracijo me lahko kontaktirate preko e-maila: maja.janes7@gmail.com

Join the forum, it's quick and easy

PERNATI PRIJATELJI
Lep pozdrav in dobrodošli na forumu!

Če ste že registrirani član foruma, kliknite gumb "prijava" in vstopite v forum. Če ste forum obiskali prvič in še niste njegov član, pa se prosim registrirajte. Registracija vam bo vzela le minutko vašega časa.

Hvala!

*Če imate kakršnekoli težave s prijavo ali registracijo me lahko kontaktirate preko e-maila: maja.janes7@gmail.com
PERNATI PRIJATELJI
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Govorjenje

2 posters

Go down

Govorjenje Empty Govorjenje

Objavlja  jan44 Ned 13 Mar 2011, 07:26

mene pa zanima kdaj začne skobčevka govorit?a to je odvisno od starosti ali od gospodarja?
jan44
jan44
Član
Član

Število prispevkov : 69
Datum registracije : 26/02/2011
Starost : 26

Nazaj na vrh Go down

Govorjenje Empty Re: Govorjenje

Objavlja  Alojzij Ned 13 Mar 2011, 07:48

jan44 je napisal/a:mene pa zanima kdaj začne skobčevka govorit?a to je odvisno od starosti ali od gospodarja?
Načeloma so tudi skobčevke več ali manj nadarjene za imitacijo različnih zvokov in tudi govora.
Tako kot ljudje tudi papagajčki niso vsi enako talentirani, za tovrstne igre.
Vedno povdarjam, da je najpomembnejše, da dobiš res mladička, se z njim veliko ukvarjaš-pogovarjaš
ter, da je v kletki sam in mu družbo delaš samo ti, oz. člani družine. klicaj

Z imitacijo začne kmalu in čedalje bolj, če v to vlagaš dovolj svojega prostega časa.
To pa je odvisno samo od tebe "gospodarja". zelo vesel
Alojzij
Alojzij
V.I.P.
V.I.P.

Število prispevkov : 1071
Datum registracije : 19/10/2010
Starost : 67

Nazaj na vrh Go down

Govorjenje Empty Re: Govorjenje

Objavlja  jan44 Ned 13 Mar 2011, 07:53

aha hvala