Kupim Pionitese in Mavrične lorije
3 posters
Stran 1 od 1
Kupim Pionitese in Mavrične lorije
zanimam se za nakup para pionitesov in pa Lorijev.
če je kak rejec ali, če kdo koga pozna, ki jih goji bi bil zelo vesel, če bi mi kdo dal kake informacije o rejcih.
sam sem videl lani na bolhi oglas in sem osebo kontaktiral a sem na žalost izgubil kontaktne podatke...številjko, mail.
iščem pa naravno hranjene!
vem za dva para pionitesov v avstriji vendar po dobljenih informacijah je en mlad parček v sorodstvu na žalsot en par pa je že deloven par star več let... vendar v ta deloven par ne zaupam...iščem mlade ptiče seveda ne v sorodstvu!
hvala!
če je kak rejec ali, če kdo koga pozna, ki jih goji bi bil zelo vesel, če bi mi kdo dal kake informacije o rejcih.
sam sem videl lani na bolhi oglas in sem osebo kontaktiral a sem na žalost izgubil kontaktne podatke...številjko, mail.
iščem pa naravno hranjene!
vem za dva para pionitesov v avstriji vendar po dobljenih informacijah je en mlad parček v sorodstvu na žalsot en par pa je že deloven par star več let... vendar v ta deloven par ne zaupam...iščem mlade ptiče seveda ne v sorodstvu!
hvala!
nigrigenis- Član
- Število prispevkov : 239
Datum registracije : 30/11/2010
Starost : 34
Re: Kupim Pionitese in Mavrične lorije
Pozdravljen,
Poskusi na tem oglasu, če že nisi kontaktiral:
http://www.bolha.com/zivali-ptice/rocno-hranjeni-mavricni-loriji-ugodno--oglas1275011618
...drugače je pa na podarim.si, kar nekaj različnih ptic, katere ljudje oddajajo,...
lp upam da ti je bilo kaj v pomoč
Poskusi na tem oglasu, če že nisi kontaktiral:
http://www.bolha.com/zivali-ptice/rocno-hranjeni-mavricni-loriji-ugodno--oglas1275011618
...drugače je pa na podarim.si, kar nekaj različnih ptic, katere ljudje oddajajo,...
lp upam da ti je bilo kaj v pomoč
marks- Novi član
- Število prispevkov : 6
Datum registracije : 19/01/2011
Starost : 45
tegagospoda sem že kontakriral in ga tudi vprašal če ima on par, da če bi se dalo drugo leto pustit mladiče v gnezdu in je rekel da so ptiči z nemčije samo da jih je on ročno odhranil.
podarimo.si pa pionitesov ali lorijev pomoje ni gor, da bi te ptiče nehče podarjal samo tak to so zelo redki ptiči.
v poštev pridejo samo naravno hranjeni in pa to po vsej verjetnosti parček.
vseeno hvala za tvoj trud!
podarimo.si pa pionitesov ali lorijev pomoje ni gor, da bi te ptiče nehče podarjal samo tak to so zelo redki ptiči.
v poštev pridejo samo naravno hranjeni in pa to po vsej verjetnosti parček.
vseeno hvala za tvoj trud!
nigrigenis- Član
evo... imam eno dobro novico... Kolega z Madžarske sem končno uspel nagovorit, da mi proda par črnoglavih pionitesev (Pionites melanocephala) primerka sta zelo lepa predstavnika svoje vrste po teži, drži in pa peresu... ptiča sta praktično moja. V roku 10 dni bosta doma samo, da si voljero popolnoma uredim... samička je z madžarske samček pa z avstrije. Na ogledu sem že bil večkrat tako, da sem spremljal obnašanje para. par je zelo harmoničen. Tako, da se mi je le nasmehnila sreča do lepih pirmerkov. vem za več primerkov vendar vsi prodajajo samo po parih in ne posamično... in pa večinoma so si v sorodstvu.
nigrigenis- Član
Glej, da bomo videli kakšne slikice.
Maja- Admin
- Število prispevkov : 894
Datum registracije : 02/05/2009
slike bodo zagotovo, da se bom malo pohvalil z njimi.Maja je napisal/a:Glej, da bomo videli kakšne slikice.
nigrigenis- Član
Stran 1 od 1